Soundtrack.bg

Маколи Кълкин се присъединява към „Американска история на ужасите“

Маколи Кълкин става част от хорър сериала „Американска история на ужасите“.

Скоро след като бе корица на „Ескуайър“ и говори за отношенията си с поп легендата Майкъл Джаксън, звездата от „Сам вкъщи“ Маколи Кълкин се сдоби с нов актьорски ангажимент. Сякаш не се случва често да го гледаме в тази му светлина, но ето че сега той ще има нова възможност да покаже актьорския си талант.

Съобщава се, че Маколи Кълкин ще бъде част от актьорския състав на новия сезон на хорър сериала „Американска история на ужасите“. В шоуто той ще си партнира с някои редовни участници в него, като например Ивън Питърс и Сара Полсън. Участие в него взимат още Кати Бейтс, Били Лурд, Анджелика Рос, Фин Уитрок и други.

Говорейки пред „Ескуайър“ съвсем наскоро, Маколи Кълкин обясни защо не се снима толкова често в продукции, колкото би трябвало. „Наслаждавам се, когато играя. Наслаждавам се да съм на снимачната площадка, но не ми харесват много други неща, които идват с това“.

За да обясни факта, че рядко поема ангажименти като актьор, Маколи Кълкин направи аналогия с култовия филм „Изкуплението Шоушенк“.

„Този филм е добра аналогия. За да избяга от затвора, той е принуден да пълзи през лайна, нали? Изглежда, че за да получиш своята свобода, трябва да пълзиш през всички тези лайна. Но знаете ли какво? Аз успях да построя един наистина хубав затвор за самия себе си. Той е приятен и мек. И мирише хубаво. Знаете ли какво? Плюшен е“.

„Американска история на ужасите“ е създаден от Райън Мърфи, като сега шоуто ще навлезе в своя 10-и сезон. Всеки един от сезоните представя различна история, по някакъв начин тясно свързана с хорър жанра. Продукцията на новия сезон все още е в твърде ранен етап, поради което не разполагаме с информация за неговата тематика, нито за ролите на актьорите.