Soundtrack.bg

Кевин Харт и Джейсън Стейтъм ще играят в „Мъжът от Торонто“

Новият филм „Мъжът от Торонто“ ще събере заедно комика Кевин Харт и екшън звездата Джейсън Стейтъм.

Комедийната звезда Кевин Харт обяви, че той и Джейсън Стейтъм ще участват заедно в нов филм, който ще носи името „Мъжът от Торонто“. Харт обеща, че продукцията ще зарадва феновете „на много различни нива“.

Ако изключим факта, че Кевин Харт се появява за кратко в спинофа от „Бързи и яростни“ „Хобс и Шоу“, двамата със Стейтъм никога до този момент не са участвали в общ филм.

Още през миналия месец се появиха новини, че Харт и Стейтъм преговарят за участие в комедията „Мъжът от Торонто“, като явно всичко вече е подписано. Режисьор на лентата ще бъде Патрик Хюз, който режисира и успешния The Hitman’s Bodyguard.

Кевин Харт потвърди за този си ангажимент, споделяйки своя обща снимка с Джейсън Стейтъм в Instagram, пишейки: „Няма как да съм по-развълнуван за следващия си филм. Аз и Джейсън Стейтъм се опитваме от години да измислим как да се снимаме заедно. Нямам търпение снимките да стартират, човече. Този филм ще ви зарадва на толкова различни нива“.

Иначе следващият филм на Джейсън Стейтъм се казва Cash Truck и ще бъде режисиран от култовия Гай Ричи, който до голяма степен направи Стейтъм звезда с филмите си „Две димящи дула“ и „Гепи“. Лентата се очаква на голям екран през месец януари 2021 година, а Джейсън Стейтъм ще влезе в ролята на Ейч – шофьор на инкасо автомобил, който ще премине през множество критични ситуации. Филмът ще бъде базиран върху френската продукция със същото име на Николас Бюкриеф от 2004 година. Джош Хартнет, Скот Истууд и Джефри Донован също ще вземат участие в Cash Truck.

Колкото до Кевин Харт, за щастие американският комик се възстанови напълно от тежка автомобилна катастрофа. Американският актьор призна, че сблъсъкът е бил толкова сериозен, че той е извадил късмет изобщо да бъде днес сред живите.