Soundtrack.bg

„Вечните“ ще бъде първият филм на Marvel с гей целувка

Новият филм на Marvel „Вечните“ ще съдържа целувка от хомосексуално естество.

Първата гей целувка в кино вселената на Marvel ще бъде факт още тази година. Това ще се случи във филма „Вечните“, който се очаква на голям екран през ноември. Лентата е режисирана от китайката Клоуи Жао и ще представи съвсем нови герои от комиксите, които досега не сме виждали в кино вариант. Участие във филма ще вземат познати имена като Анджелина Джоли, Ричард Мадън, Кит Харингтън, Салма Хайек, Кумаил Нанджиани и други.

Един от актьорите в проекта е и Хааз Слейман, който даде интервю и разкри, че неговият герой ще има романтични отношения с героя от комиксите Фастос.

„Във филма съм омъжен за Фастос, който ще бъде изигран от актьора от „Аталанта“ Брайън Тайрий Хенри. Ние ще бъдем гей семейство и дори си имаме дете“, разкри Слейман.

Той допълни: „Това ще бъде красива, много въздействаща целувка. Всички си поплакаха на снимачната площадка. Поне за мен, винаги е важно да се показва колко обичащо и красиво може да бъде едно гей семейство“.

„Брайън Тайрий Хенри е толкова чудесен актьор, който донесе много красота в тази част. В един момент аз видях дете в очите му. Мисля, че е важно да припомним на света, че ние в гей обществото също сме били деца в един определен период. Забравяме го, защото често ни описват като сексуални или бунтовнически настроени. Забравяме да се свързваме по човешки“.

Не за първи път в семейството на Marvel се говори по тази тема, разбира се. Режисьорът на „Тор“ Тайка Уайтити потвърди, че има желание да създаде подобен сюжет за Валкирията, изиграна от Теса Томпсън. Той говори за следващия си филм за Бога на гръмотевиците, който се очаква в бъдеще.

Иначе следващият филм от кино вселената на Marvel, който ще можем да гледаме, е историята на „Черната вдовица“ Наташа Романоф със Скарлет Йохансон в главната роля.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY