Soundtrack.bg

Маколи Кълкин за Майкъл Джаксън: Никога не ми е правил нищо лошо

Маколи Кълкин потвърди, че никога не е получавал нередно отношение от поп легендата Майкъл Джаксън.

Поп иконата Майкъл Джаксън почина през 2009 година, но дори и 11 години след кончината му, неговото предполагаемо влечение към деца продължава да бъде често срещана тема в медиите. Чудесен пример за това е филмът на HBO „Напускайки Невърленд“, който даде трибуна на двама мъже, твърдящи, че са били сексуално насилвани от Джаксън като деца. В отговор на това, близките на Джаксън заведоха дело за десетки милиони срещу HBO.

Звездата от „Сам вкъщи“ Маколи Кълкин е вероятно най-популярният човек, за когото се знае, че като малко момче е прекарвал доста време с покойния крал на поп музиката. Приятелството между двамата никога не е било тайна, а през 2003 година Кълкин бе сред свидетелите в делото срещу Джаксън. Актьорът обаче винаги е твърдял, че никога не е бил насилстван от Майкъл Джаксън, нито е виждал негови действия срещу други деца.

През 2019 година Кълкин защити Джаксън, казвайки: „Спомням си, че тогава Майкъл ме потърси, защото с мен се случваха неща – големи неща и много бързо, като мисля, че той видя много от самия себе си в мен“.

Маколи Кълкин във фотосесия за Esquire

Сега, давайки интервю за списание Esquire, Маколи Кълкин потвърди, че никога нищо не се е случвало между него и поп звездата. „В крайна сметка, лесно е да кажеш, че нашето приятелство е било странно, но истината е, че не беше така, защото в това имаше много смисъл. Истината е, че бяхме просто приятели. Той никога не ми е направил нищо. Никога не съм и го виждал да прави нещо на някого друг. Не бих имал причина да крия каквото и да е“.

Маколи Кълкин добави, че вече няма причина да крие каквото и да е:“Ако имах нещо за казване, щях да го кажа. Но не – никога нищо не се е случвало пред очите ми.“