Soundtrack.bg

Софи Търнър е звездата в Survive – нов сериал на платформата Quibi

Софи Търнър от „Игра на тронове“ участва в нов сериал на стрийминг платформата Quibi.

Стрийминг платформата Quibi разпространи тийзър на драматичния сериал Survive, главната роля в който е поверена на актрисата от „Игра на тронове“ Софи Търнър.

В този сериал Търнър, изгряла с ролята на Санса Старк в шоуто на HBO, влиза в ролята на Джейн – млада жена, която е на път за дома след изкаран период на лечение в клиника. На летището тя се запознава с Пол (Кори Хоукинс), а скоро след това двамата се оказват единствените оцелели от самолетна катастрофа из заснежени планини. На този етап обаче не получаваме повече информация за шоуто от тийзъра, освен усещането, че ни очакват драматични събития.

Тук е обаче моментът да поясним, че концепцията на Quibi е съвсем различна от тази на гиганти като Netflix, Disney+ или Amazon Prime. Платформата ще предлага своите продукции по т.нар. bite-sized концепция, според която всеки епизод ще бъде дълъг десет минути или по-малко. Освен това, съдържанието на Quibi ще може да бъде гледано изцяло на мобилни устройства.

Quibi вече са подплатили амбициите си за успех, привличайки към своята кауза имена като Стивън Спилбърг, Дуейн Джонсън, Идрис Елба, Кийфър Съдърланд, Криси Тейгън и други.

Вижте и първия тийзър на Survive:

Концепцията на Quibi определено е интересна, макар и да не сме сигурни, доколко ще се окаже успешна в дългосрочен план. Няма спор, че повечето прекарват повече време пред телефоните си, отколкото пред компютрите си, но идеята на Quibi е със сигурност смела. Самата платформа ще стартира през месец април, като някои от нейните продукции обещават да бъдат интересни. В това число влиза и драмата Survive със Софи Търнър.

За 23-годишната Търнър предстоят вълнуващи години след края на „Игра на тронове“. Тя вече е част от филмовата вселена на X-Men, а в биографията й вече има други филмови проекти – Josie и Time Freak от 2018 година.