Soundtrack.bg

Адел ще издаде нов албум през тази година

Британската поп звезда Адел ще ни зарадва съвсем скоро с нова музика, потвърди нейният мениджър.

Една от големите звезди на британската поп музика Адел ще представи нов албум през тази година. Това потвърди нейният мениджър Джонатан Дикинс, давайки интервю пред Music Week.

Последният засега албум на Адел носеше името 25 и излезе на пазара през 2015 година. Относно новия проект на певицата, Дикинс заяви, че „колкото по-рано се появи на пазара, толкова по-добре“.

През месец май Адел за първи намекна, че готви издаването на нова музика. Тогава, навършвайки 31 години, тя довери: „Вече на 31… благодаря на Господ. 30 опитаха да ме тестват толкова много, но аз се справих и сега опитвам всичко по силите си, за да се облегна на това“.

Тя добави: „За първи път от цяло десетилетие съм готова да почувствам света около себе си и поне веднъж да погледна нагоре.“

Тогава тя се пошегува, че новият ѝ албум – „30“, вече може да е на път. „30 ще бъде дръмендбейс албум, просто за да ви ядосам“.

Наскоро Адел претърпя някои трусове в своя личен живот. През миналата година певицата обяви, че се е разделила със съпруга си и баща на детето ѝ Саймън Конечки. Тогава агентите на певицата пуснаха изявление до медиите, в което се казваше: „Адел и нейният партньор се разделиха. Те са отдадени на това да отгледат заедно своя син, с много любов. Както винаги, те молят за малко уединение. Няма да има повече коментари по темата“.

Адел и бившият ѝ съпруг бяха заедно в продължение на 7 години, а през 2017 година сключиха брак.

Предстоящият нов албум на Адел ще бъде нейният четвърти до този момент, следвайки издадените досега 19, 21 и 25. От дебюта си до днес британката е един от най-успешните артисти в световната поп музика, получавайки общо 15 награди „Грами“. През 2016 година видеото към песента ѝ „Hello“ счупи рекорда за клип, най-бързо достигнал 1 милиард гледания в платформата YouTube.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY