Soundtrack.bg

Най-добрият ден на Трент Резнър

Nine Inch Nails бяха приети в Залата на славата в същия ден, в който Трент Резнър стана баща за пети път.

Фронтменът на индъстриъл рок гигантите Nine Inch Nails Трент Резнър определено е щастлив човек. Преди няколко дни той получи писмо, уведомяващо го, че бандата му ще бъде приета в Залата на славата на световния рокенрол. В същия ден пък Резнър бе в болницата, където той стана баща за пети път. Можете ли да се сетите за по-добър ден от този?

Nine Inch Nails са сред тазгодишните артисти, които бяха приети в Залата на славата. Освен NIN, подобна чест получиха още имена като Depeche Mode, Уитни Хюстън, The Notorious B.I.G., T-Rex и други.

Говорейки пред Зейн Лоу от Beats One, Резнър говори за може би най-радостния ден в живота си до момента. „Няколко дни преди това научихме, че ще бъдем приети, но трябваше да се закълнем, че няма да говорим за това. Когато се прибрах от болницата, скоро след раждането на бебето, отворих писмото към полунощ и вътре беше потвърждението. Това бе върхът на сладоледа в един много интензивен за мен ден“.

Ще има ли обаче нова музика от Nine Inch Nails? Това е въпросът, който феновете на бандата си задават в момента. Трент Резнър призна, че с неговия колега от групата Атикъс Рос вече са обсъждали планове за нови записи. Те обаче са заети с музиката за филмови проекти, която създават.

„Всеки ден говорим за това, че искаме да поработим върху нов материал от Nine Inch Nails. Това чувство нараства в нас, когато не можем да го направим, защото работим върху филмови проекти. Може да се каже, че при нас вече има една голяма топка от ярост, която очаква да бъде превърната в нещо“.

В момента Трент Резнър и Атикъс Рос отново работят върху филмова музика. Те бяха ангажирани за Soul – един от новите проекти на компанията Pixar. Освен това, те ще работят и върху музиката на Mank – нов проект на Дейвид Финчър.