Soundtrack.bg

Ози Озбърн представи съвместно парче със сър Елтън Джон

Ози Озбърн представи пеесента „Ordinary Man“ заедно с поп иконата сър Елтън Джон.

Принца на Мрака Ози Озбърн представи трети сингъл от своя предстоящ солов албум Ordinary Man. Парчето носи името на албума и е в колаборация с поп легендата сър Елтън Джон, който не само пее в нея, но и свири на пиано. Това е трета песен от проекта, която Ози представя, след вече предложените „Straight to Hell“ и „Under the Graveyard“.

В баладата „Ordinary Man“ Ози Озбърн и сър Елтън Джон пеят за славата и за грешките, които са допускали, но и признават, че „не искат да умрат като обикновени хора“.

Чуйте парчето, защото наистина си заслужава да обърнем внимание на дуета между тези две велики фигури от историята на музиката:

Новият албум на Ози Озбърн Ordinary Man е записан с помощта на страхотни музиканти. Участие в него взимат басистът на Guns N’ Roses Дъф МакКегън, барабанистът на Red Hot Chili Peppers Чад Смит, култовият Слаш и продуцентът и китарист Андрю Уот. Освен сър Елтън Джон, участие в албума взимат още артисти като Post Malone, Том Морело и други.

Ози Озбърн признава, че работата по новия му солов албум е приключила сравнително бързо, като той се е забавлявал много по време на записите.

„Беше много забавно да работим по него. Може да се каже, че този запис е много различен от предишните ми албуми“, поясни Озбърн, добавяйки: „Записахме го бързо, което не ми се беше случвало от първия албум на Black Sabbath. Това го направи съвсем различен процес, с който много се забавлявах“.

Говорейки за гост артистите в Ordinary Man, Ози поясни: „Слаш е добър мой приятел, какъвто е и Елтън. Когато работих по песента „Ordinary Man“, тя ми напомни на стара песен на Елтън. Тогава казах на Шарън, че ми е чудно дали Елтън би искал да пее в нея? Попитахме го, а той се съгласи. Той пее и свири на пианото в нея“.