Soundtrack.bg

Вижте втори трейлър на филма за Харли Куин (ВИДЕО)

„Хищни птици (и фантастичната еманципация на Харли Куин“ се сдоби с втори официален трейлър.

„Хищни птици (и фантастичната еманципация на Харли Куин“ е един от филмите на DC, които ще видим през новата 2020 година. До премиерата на лентата остава съвсем малко, защото ще можем да я видим от 7 февруари нататък. В главната роля е прелестната Марго Роби, а режисьор на продукцията е Кати Ян.

Имайки предвид колко популярен стана образът на Харли Куин, въпреки лошите отзиви за „Отряд самоубийци“, бе някак ясно, че DC ще направят филм, посветен именно на любимата на Жокера. В „Хищни птици“ обаче Харли вече е скъсала с Жокера, повеждайки собствена банда от лоши мацки в битка с Черната маска.

Ето и въпросния втори трейлър на филма:

Честно казано, не сме сигурни доколко добър ще бъде „Хищни птици“, особено имайки предвид, че „Жокера“ на Тод Филипс доста вдигна лентата, въпреки че официално не е част от Разширената вселена на DC. „Аквамен“ също бе повече от добър, тъй че предизвикателството пред „Хищни птици“ и Кати Ян е голямо. Но дори и филмът да не става, то не бихме имали нищо против да погледаме Марго Роби на голям екран. Рядко красива жена.

В новия трейлър на „Хищни птици (и фантастичната еманципация на Харли Куин“ виждаме как Харли се съвзема от раздялата с Жокера, а след това събира банда от други откачени мацки, с които ще се изправи срещу Черната маска (в ролята – Юън МакГрегър). Или както казва самата Харли, тя не е единствената жена в Готъм, която се нуждае от еманципация.

Със сигурност филмът ще се хареса на фемнистично настроени киноманки, имайки предвид, че почти всички главни герои в „Хищни птици (и фантастичната еманципация на една Харли Куин“ са жени. От трейлъра виждаме, че можем да очакваме забавен филм, а дали той ще достигне нивото на най-добрите DC продукции – е, ще видим.