Soundtrack.bg

Готов е сценарият за шести сезон на „Остри козирки“

Стивън Найт потвърди, че вече е написал сценария за шести сезон на брилянтния „Остри козирки“.

Отлични новини за феновете на „Остри козирки“. Създателят на сериала Стивън Найт потвърди, че вече е готов със сценария за шести сезон на шоуто. Нещо повече – той дори обеща, че това ще бъде най-добрият сезон на сериала до този момент.

Говорейки пред BBC, Стивън Найт довери: „Току-що завърших сценария за шести сезон. Мисля, че това е най-добрият сезон до момента, но ние винаги казваме това“.

Режисьор на предстоящия шести сезон на „Остри козирки“ ще бъде Антъни Бърн, което го прави първият режисьор, работил върху повече от един сезон на шоуто.

Когато даде интервю за GQ пред лятото на миналата година, Бърн сподели: „В момента чета сценариите, които Стивън пише. Сериозна работа по шести сезон ще започна през ноември. Планът е да започнем да снимаме в началото на новата година“.

Говорейки за посоката, която сериалът ще поеме в шести сезон, Антъни Бърн довери: „Томи трябва да започне да гледа на играта в дългосрочен план. Той трябва да демонстрира търпение и спокойствие, когато другите хора искат да реагират. Той се бори със собствения си инстинкт и поведение“.

„Това е най-опасното нещо. Той просто иска да убие Мозли, но същевременно знае, че не може. Той трябва да се бори с него по различен начин. Мозли умее да изкарва на бял свят най-лошото от Томи Шелби. Мисля, че това прави сценариите на Стивън Найт толкова комплексни. За да се пребори с Мозли, Томи трябва да се пребори със самия себе си“, добави Бърн.

Прочетете още: Избраха „Остри козирки“ за сериал №1 на десетилетието

Наскоро Стивън Найт призна, че вселената на „Остри козирки“ може да бъде разширена и след приключване на сериала. Тогава той заяви, че с радост би обмислил и заснемането на пълнометражен филм.

„Остри козирки“ ни връща във времето на 20-те години на 20-и век, разказвайки историята на кримималната банда Шелби и живота ѝ в Бирмингам.