Soundtrack.bg

„Жената чудо 1948“ и „Черната вдовица“ са най-очакваните филми за 2020 г.

Компанията за продажба на кино билети Fandango обяви кои са най-очакваните филми на 2020 година.

Едва ли някой може да оспори думите на Мартин Скорсезе, че филмите за супергерои са завладели киносалоните. Това се потвърждава и от данните на компанията за продажба на филмови билети Fandango, която обяви най-очакваните заглавия за 2020 година. Това са филми на DC и Marvel – двата комиксови гиганта, които пренесоха своето съперничество и на големия екран.

Fandango обяви, че най-очакваният филм на 2020 година е „Жената чудо 1948“ на DC, следван от „Черната вдовица“ на Marvel. Топ 3 се допълва от друг филм на Marvel – „Вечните“, който също ще излезе на голям екран догодина. В Топ 10 попада и „Хищни птици“ с Марго Роби, който акцентира върху образа на Харли Куин от вселената на DC.

Ето и как изглежда Топ 10 на най-очакваните филми за 2020 година, изготвен от Fandango:

1.  Wonder Woman 1984

2.  Black Widow

3. Marvel’s Eternals

4. Mulan

5. No Time to Die

6. A Quiet Place Part II

7. Birds of Prey

8. In the Heights

9. Soul

10. Fast and Furious

„Жената чудо 1948“ е втори филм за притежаващата свръхспособности Даяна Принс, а в ролята отново ще видим прелестната Гал Гадот. В актьорския състав отново попада и Крис Пайн, а режисьор на лентата е Пати Дженкинс.

„Черната вдовица“ от своя страна е първа главна роля на Скарлет Йохансон във вселената на Marvel. Филмът ще представи част от историята на Наташа Романоф – героинята на Скарлет, която присъства в много от филмите на Marvel до този момент.

С интерес очакваме и „Вечните“, който ще представи напълно нови супергерои в кино вселената на Marvel. Актьорският състав на филма определено буди впечатление, защото в него блестят имената на Анджелина Джоли, Ричард Мадън, Кумаил Нанджиани, Салма Хайек, Кит Харингтън, Джема Чан и други. Режисьор на лентата е китайката Клои Жао.

Четири комиксови филми в Топ 10 на Fandango за 2020 година – е, наистина беше прав, Мартин Скорсезе.