Soundtrack.bg

Ще има ли „Убий Бил“ 3?

Куентин Тарантино ни вдъхна надежди за ново продължение на култовия „Убий Бил“.

По всичко изглежда, че вече са задвижени колелата за евентуално ново продължение на „Убий Бил“. Поне с подобно впечатление оставаме от едно от последните интервюта на Куентин Тарантино.

Американският режисьор даде интервю за радиото Sirius XM, като той призна, че съвсем скоро е бил на вечеря с Ума Търман – актрисата, изпълняваща главната роля в „Убий Бил“ и оставяща камара от тела след себе си. Тарантино призна, че тази среща е породила любопитство у него, как би изглеждал евентуален трети филм, който да продължи историята на предходните два.

„Така се случи, че имах вечеря с Ума Търман“, заяви Тарантино, добавяйки: „Срещнахме се в един наистина готин японски ресторант. Тя говореше за мен, аз говорех за нея. Беше прекрасна вечер“.

Култовият режисьор сподели, че вече има идея какво би направил с историята на „Убий Бил“ в евентуален трети филм и как би изглеждал той.

„Да, наистина имам идея какво бих направил. Булката (героинята на Ума Търман, бел. ред.) се би дълго и усилено. Сега имам идея, която всъщност би била интересна. Но не бих го направил набързо. Би отнело поне три години или нещо такова. Не бих искал да се получи някакво глупаво приключение. Тя не го заслужава!“

Тарантино добави, че ще може да започне работа по подобен проект едва след като приключи с написването на минисериал, идеята за който му е хрумнала преди да създаде последния си филм „Имало едно време в Холивуд“.

Любопитното е, че не за първи път Куентин Тарантино признава, че обмисля трети филм от вселената на „Убий Бил“. Преди време той дори заяви, че ако някога продължи историята на някой от старите си филми, то това би било именно „Убий Бил“. Е, надяваме се нещо подобно да се случи. Определено бихме се радвали и на трета част.