Soundtrack.bg

Marvel пусна първи трейлър на „Черната вдовица“ със Скарлет Йохансон

Вижте първи трейлър на предстоящия филм на Marvel „Черната вдовица“.

„Черната вдовица“ е филмът, с който ще стартира т.нар. четвърта фаза от кино продукциите на Marvel. Филмът ще излезе на голям екран през месец май 2020 година, а в главната роля ще бъде Скарлет Йохансон, разбира се.

Шест месеца преди премиерата на лентата, Marvel ни представи първи трейлър на това, което предстои да видим. Филмът ще се фокусира върху историята на Наташа Романоф и по-конкретно – нейното минало. Действието в него се развива в периода между „Капитан Америка: Гражданска война“ и „Отмъстителите: Война без край“. Това обяснява и как Marvel биха могли да направят отделен филм за Черната вдовица, имайки предвид това, което се случи с Наташа Романоф по време на блокбъстъра „Отмъстителите: Краят“.

Вижте първия трейлър:

Във видеото виждаме, че Наташа Романоф пътува до унгарската столица Будапеща – място, което Клинт Бартън (Ястребово око) на няколко пъти споменаваше в предишните филми, включително и в „Отмъстителите: Краят“. В трейлъра виждаме впечатляваща сцена между Наташа и жена на име Йелена Белова. Хората, които са запознати с комиксите, знаят че в тях Йелена се превръща във втората Черна вдовица. В трейлъра тя е представена като сестра на Наташа Романоф.

Виждаме и първи кадри с Алексей Шостаков – Червения пазител, в ролята на който е актьорът от Stranger Things Дейвид Харбър. Виждаме, че към него е подходено и с известна доза чувство за хумор, без което нито един филм на Marvel не може да мине. Участие в лентата взимат още Флорънс Пю, Рейчъл Уайз, Уилям Хърт и други. Режисьор е австралийката Кейт Шортленд.

Персонажът на Скарлет Йохансон се появи за първи път във втория филм за Железния човек, като впоследствие тя бе важна част от всеки един от „Отмъстителите“.

След „Черната вдовица“ ще можем да гледаме филма за новите герои „Вечните“, а след това и филми за Shang-Chi, Доктор Стрейндж, Спайдър-мен и Тор.