Soundtrack.bg

Обсъжда се идеята за нов филм за Хълк

Хълк може да се сдобие с нов самостоятелен филм от вселената на Marvel.

Hulk Smash! Култовият зелен герой на Marvel, когото никога не бива да ядосвате, може да се сдобие с нов самостоятелен филм в бъдеще. Това разкри актьорът Марк Ръфало, който изпълнява ролята на Брус Банър/Хълк в кино вселената на Marvel.

Последният самостоятелен филм за Хълк бе през 2008 година – The Incredible Hulk, когато ролята бе изпълнявана от Едуард Нортън. След него в ролята на Брус Банър влезе Марк Ръфало, който имаше участие в някои от последвалите филми, включително „Отмъстителите“.

Докато бе гост на Comic Con в японската столица Токио, Ръфало заяви, че вече са водени преговори за подобен проект. Той е разговарял с президента на Marvel Studios Кевин Файги, като засега нещата вървят добре.

„Кевин Файги се свърза с мен през миналата седмица и ме попита дали имам някакви идеи или сюжети за Хълк. Отговорих му, че все още има някои истории, които могат да бъдат разказани.“

Ръфало продължи: „Тогава Кевин ми каза: „Защо не дойдеш и не ми разкажеш за тях, а след това ще видим дали не можем да им намерим място във вселената на Marvel?“

Хълк срещу Върколака – да или не?

Това, което наистина развълнува феновете в Токио, бе идеята на Марк Ръфало да се направи филм, в който един срещу друг да се изправят Хълк и Върколака.

„Хълк срещу Върколака – бих искал да видя това“, посочи Ръфало.

През месец май 2020 година ще стартира четвърта фаза от кино вселената на Marvel. Тогава ще можем да гледаме „Черната вдовица“ със Скарлет Йохансон, а през ноември за първи път ще видим на голям екран новите герои „Вечните“ (The Eternals).

През 2021 година ще имаме възможността да се насладим на още три филма от Marvel, като това ще бъдат продукции, посветени на Шан-Чи, Доктор Стрейндж и Спайдър-мен. Същевременно абонатите на Disney+ ще могат да гледат и новите сериали, които се разработват от компанията.