Soundtrack.bg

Видео: „One Step Closer“ на Linkin Park, изпълнена от 139 филма

Фен на Linkin Park посвети уникално видео на нюметъл легендите.

Въпреки смъртта на Честър Бенингтън и неактивността на бандата, Linkin Park продължават да вълнуват феновете си. Доказателство за това е верен фен на нюметъл титаните, който сътвори впечатляващ машъп с песента им „One Step Closer“. Удивителното тук е, че целият текст на парчето е изпълнен от реплики от общо 139 на брой филма.

Автор на машъпа е YouTube потребител с името The Unusual Suspect, който е избрал класическия трак от албума Hybrid Theory на Linkin Park. За да бъде „изпълнен“ текста на парчето, използвани са реплики от истински филмови класики, като например „Цар Лъв“, „Тъмния рицар“, „Хари Потър“, „Изкуплението Шоушенк“, „Криминале“, „Властелинът на пръстените“ и др.

Ето и какво се е получило в крайна сметка:

Е, ако сте едновременно фенове на Linkin Park и доброто кино, то най-вероятно това видео ще успее да ви плени.

Иначе бъдещето на Linkin Park след самоубийството на Честър Бенингтън остава неясно. Известно време членовете на бандата мълчаха по темата, но някои техни изявления подсказаха, че не е изключено бандата да продължи да създава музика.

През април един членовете на Linkin Park DJ Джо Хан даде интервю пред южнокорейска медия, заявявайки, че той и останалите са обсъждали възможността отново да правят музика заедно.

„В момента членовете на Linkin Park се грижат за себе си и семействата си, опитвайки се да превъзмогнат проблемите си по свой собствен начин“, коментира Хан.

По-важното е, че тогава той добави: „Сега започнахме да говорим относно възможността отново да правим музика заедно“.

Прочети още: Използваха лирики на Linkin Park, за да предотвратят самоубийство

Същевременно Майк Шинода бе споделил нещо подобно, заявявайки, че не е напълно невъзможно Linkin Park да потърсят нов вокалист, който да заеме мястото на Честър Бенингтън. Доколкото това би било възможно, разбира се. Е, остава да продължим да чакаме, тръпнейки за някакво развитие в тази посока.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY