Soundtrack.bg

Ридли Скот създава нов sci-fi сериал за HBO Max

Ридли Скот ще създаде sci-fi сериал за новата стрийминг платформа на HBO.

Легендарният режисьор и продуцент Ридли Скот ще вземе дейно участие в създаването на нов sci-fi сериал, който ще бъде част от каталога на новата стрийминг услуга на HBO – HBO Mаx.

Entertainment Weekly съобщава, че името на шоуто ще бъде Raised by Wolves („Отгледан от вълци“), а автор на сценария е Аарън Гузиковски, който през 2013 година написа историята за филма „Затворници“ на Денис Вилньов с Хю Джакман и Джейк Джиленхол в главните роли.

Сюжетът на „Отгледан от вълци“ ще ни отведе на мистериозна „девствена“ планета, където два андроида отлеждат човешки деца. Скоро обаче андроидите научават по трудния начин, че не са в състояние да контролират вярванията на хората, а религиозни различия застрашават цялостното бъдеще на колонията.

Голямата звезда в актьорския състав на „Отгледан от вълци“ е австралиецът Травис Фимел, който доби особено висока популярност след ролята си на Рагнар Лодброк в успешния сериал на History Channel Викинги. Сред останалите имена в актьорския състав на шоуто са Аманда Колин, Абубакар Салим, Уинта МакГрат, Матиас Варела, Феликс Джеймисън и други.

Травис Фимел
Травис Фимел ще бъде голямата звезда в „Отгледан от вълци“

Първият сезон на сериала ще бъде в десет епизода. Първоначално шоуто бе предвидено за мрежата TNT, преди все пак да се озове в HBO Max.

Ридли Скот е истинска легенда в историята на киното. Той стои зад създаването на филми като „Пришълецът“, „Блейд Рънър“, „Гладиатор“, „Ханибал“ и други. Макар и вече на 81 години, Скот продължава да твори и да участва в създаването на нови и нови проекти.

Сред телевизионните проекти на Скот влизат Numb3rs, The Good Wife и The Man in the High Castle.

HBO Max ще дебютира като стрийминг услуга през месец май 2020 година. Още от самото начало платформата ще предложи повече от 10 000 часа съдържание, включващо и напълно оригинални и ексклузивни продукции. Услугата ще стартира с цена от 14.99 долара на месец.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY