Soundtrack.bg

Трейлърите от седмицата, които трябва да видите

Какво ново от света на киното тази седмица?

Отново настъпва краят на седмицата и отново е време да разгледаме най-интересните трейлъри, които студиата ни предложиха през изминалите дни. Целта, разбира се, е да се ориентираме относно интригуващите продукции, които можем да очакваме да гледаме в близко бъдеще.

Е, нека започваме?

Antlers

Подозираме, че най-вероятно от този трейлър ще ви побият тръпки. Защото при нас вече се случи! Antlers е режисиран от Скот Купър и разказва за малко момче, което пази голяма и много опасна тайна. Ако вече сте гледали трейлъра, вероятно вече се досещате за посоката на филма.

Bloodshot

За него вече писахме тук. Звездата от „Бързи и яростни“ Вин Дизел навлиза в комиксовия жанр, макар и в случая да не става дума за двата мастодонта DC и Marvel. „Блъдшот“ разказва за войник, който е върнат от мъртвите и „екипиран“ с нанотехнологии, превърнали го в перфектната машина за убиване. Самият той обаче ще разбере, че нещата не са такива, каквито изглеждат.

Let It Snow

Всеки човек се нуждае от някоя симпатична романтична комедия от време на време. Let It Snow на Netflix разказва за случващото се в малко градче навръх Бъдни вечер, когато настъпила снежна буря води до незабравими преживявания група тийнейджъри.

Star Wars: The Rise of Skywalker

Един от най-очакваните филми в историята на „Междузвездни войни“, защото именно „Възходът на Скайуокър“ ще сложи край на цялата история, развила се в предходните осем ленти. Сагата за Скайуокър ще приключи веднъж завинаги, а режисьорът Джей Джей Ейбрамс е натоварен със задачата това да се случи по възможно най-добър начин. Междувременно завръщането на Дарт Сидиъс ни прави още по-нетърпеливи да го гледаме.

The Aeronauts

Всеки филм с участието на Еди Редмейн е събитие, а тук носителят на „Оскар“ отново си партнира с Фелисити Джоунс. Сигурно помните, че те вече играха заедно в „Теорията на всичко“, който донесе статуетката на Редмейн. „Аеронавтите“ разказва историята на пилота Амелия Рен и климатичния учен Джеймс Глайшър, които поставят живота си на риск, политайки с газов балон в търсене на нови открития. „Аеронавтите“ е продукция на Amazon.

The King

Тимъти Шаламе, Робърт Патинсън и Бен Менделсън участват в историческата драма „Кралят“, базирана върху творчеството на Уилям Шекспир. Филмът вече дебютира на големия кино фестивал във Венеция, а от 1 ноември ще бъде достъпен и в каталога на Netflix.