Soundtrack.bg

Вижте нови снимки от първия сезон на „Вещерът“

Разпространиха първи изображения от предстоящия първи сезон на „Вещерът“ на Netflix.

Продължаваме да очакваме датата на премиера на „Вещерът“ – новото фентъзи шоу на стрийминг платформата Netflix, с което ще опитаме да запълим празното място, оставено след финала на „Игра на тронове“. Доколкото това е възможно, разбира се.

Очаква се сериалът да дебютира до края на годината, но все още няма обявена дата за неговата премиера. Същевременно очакваме да видим и нов трейлър на продукцията, като най-вероятно това ще се случи по време на фестивала Lucca в Италия през следващата седмица. Тогавав Netflix ще има собствен панел на събитието, представяйки новите си продукции пред феновете.

Припомнете си предишния тийзър на „Вещерът“, който бяха пуснали от Netflix:

В същото време вече можем да видим нови изображения от първия сезон на „Вещерът“. Както добре знаем, изигралият Супермен актьор Хенри Кавил ще влезе в ролята на Гералт от Ривия. Очаква се шоуто да бъде базирано върху романите на полския писател Анджей Сапковски, а не върху видео игрите, които допринесоха сериозно за популяризирането на франчайза.

Тук например можем да видим Гералт, яздейки своя верен кон Роуч:

Виждаме Гералт и в една от пивниците на територията на Континента:

Това е Аня Калотра в ролята на Йенифер:

… и Фрея Алън в ролята на Сири:

Тук виждаме ръката на дете, което докосва огромен зъб на чудовище:

Гералт в действие, извадил меча си и взирайки се в очите на опонент:

Още една от баталните сцени в шоуто:

Как точно протичат снимките на сериала:

Създател на „Вещерът“ е Лаурен Шмид Хисрайх, която е работила активно по успешни продукции като „Западното крило“ и „Деърдевил“.

Самият Хенри Кавил пък не крие, че винаги е искал да изиграе ролята на Гералт от Ривия. Тук той споделя как точно се е запалил по фентъзи света, създаден от Анджей Сапковски.

Е, определено нямаме търпение да гледаме първия сезон на „Вещерът“. Определено Netflix възлага големи надежди на това шоу, имайки предвид огромната фенбаза на франчайза.