Soundtrack.bg

Вече е ясно кой ще изиграе Крис Корнел в предстоящ филм

Лаучлин МакДоналд ще изиграе легендарния музикант Крис Корнел в предстоящ филмов проект.

Обявиха името на актьора, който ще влезе в ролята на покойния рок музикант Крис Корнел в предстояща филмова продукция. Това е Лаучлин МакДоналд, който ще има тежката задача да пресъздаде харизмата, която имаше покойният вече фронтмен на Soundgarden и Audioslave. Неочаквано за всички, Крис Корнел се самоуби след концерт на Soundgarden в Детройт през месец май 2017 година.

Тук е моментът да поясним, че предстоящият филм ще бъде полудокументален. Той ще включва автентични архивни кадри от живота и кариерата на Крис Корнел, но ще има и актьори, които ще пресъздадат ситуации от неговия живот.

Заглавието на филма е Like a Stone, а един от неговите продуценти е холивудската звезда Брад Пит. Очаква се лентата да се появи през 2021 година. Според поместената в IMDb информация, в ролята на Вики Корнел – вдовицата на Крис Корнел, ще видим едно интересно име. Това е Дрена Де Ниро – доведената дъщеря на Робърт Де Ниро от брака му с Диан Абът.

 

View this post on Instagram

 

#lauchlinmacdonald … A #diamond in the rough . #diamondintherough for any #filmmaker . #talented #actor

A post shared by Mark Casimir Dyniewicz Jr. (@markcasimirdyniewiczjr) on

Определено не можем да кажем, че Лаучлин МакДоналд е актьор с кой знае колко впечатляваща биография до момента. Той има роли в различни филмови и телевизионни продукции, но със сигурност нищо запомнящо се до този момент. Подобен е и случаят с Дрена Де Ниро, участвала например в миналогодишния Furlough.

Любопитно е, че освен архивни кадри с бандите на Крис Корнел Soundgarden и Audioslave, ще видим такива и с други легендарни групи от Сиатъл – Nirvana и Pearl Jam. Определено небцето ни за качествен рок ще бъде погалено подобаващо.

Заедно с Брад Пит, един от продуцентите на проекта е самата Вики Корнел. Сред създателите на продукцията е и компанията на Питър Берг Film 45.