Soundtrack.bg

The Prodigy почетоха рождения ден на Кийт Флинт

Вчера покойният фронтмен на The Prodigy Кийт Флинт щеше да навърши 50 години.

The Prodigy не пропуснаха да отбележат датата 17 септември, защото на нея Кийт Флинт щеше да навърши 50-годишна възраст. Легендарният фронтмен на бандата ни напусна през месец март, когато сам отне живота си в своя апартамент в Есекс. Впоследствие бе обявено, че Флинт се е обесил, а в системата му са открити наличие на алкохол, кокаин и кодеин.

Вчера Кийт Флинт щеше да навърши 50 години. За да отбележат специалната дата, The Prodigy пуснаха пост в социалните мрежи, който гласеше: „Честит рожден ден, Флинти. Не минава и ден без да присъстваш в мислите ни. Липсваш ни, братко. Вдигни шум, където и да се намираш, шибаняко“.

Един от феновете на The Prodigy отговори: „Човече, той бе истинския нашественик. Той осъществи нашествие в сърцата ни. Продължавай да беснееш и в отвъдното, пич. Поздравления за бандата. Вие, момчета, продължавате да сте истински“.

През миналия месец The Prodigy потвърдиха, че за първи път са се завърнали в студиото, откакто Кийт Флинт напусна този свят. Така британците ясно дадоха да се разбере, че смъртта на техния фронтмен няма да ги спре да правят нова музика в бъдеще. Те обещаха, че новите продукции на групата ще се харесат на феновете. Не е изключено и вече записани вокали на Кийт Флинт да се появят в някои от новите парчета на The Prodigy.

Последният засега студиен албум на биг бийт легендите излезе през миналата година и носи името No Tourists. Това бе седмият студиен албум на групата и четвърти с Кийт Флинт. При излизането си No Tourists дебютира под номер 1 в чарта на албумите във Великобритания.