Soundtrack.bg

Papa Roach направиха свой фен героя в новото им видео

Papa Roach представиха официално видео към парчето си „Come Around“.

Рок ветераните Papa Roach представиха емоционално видео към песента си „Come Around“. То описва живота на един от най-верните им фенове – Марк Морено, който преди три години преживява тежка загуба, погребвайки сестра си.

С парчето „Come Around“ бандата от Калифорния отправя важно послание към всички, а именно – че трябва да подкрепяме своите близки и приятели, когато са преживели загуба или когато страдат от психически проблеми.

Марк Морено определено е сред големите фенове на Papa Roach. Той следва неизменно бандата от 2000 година, като е присъствал, забележете – на почти 60 техни концерта.

Искайки да му благодарят за подкрепата, която им е оказал през годините, Papa Roach включиха Марк Морено в своето видео. Те му подариха и специален платинен плакет в памет на покойната му сестра Елизабет Сантана Меркадо, която губи живота си през 2016 година. Освен това, Морено получи като подарък и два златни „Por Vida“ паса, които позволяват да се посещават безплатно концертите на Papa Roach във всяко едно кътче на планетата.

Всички тези моменти са показани във видеото към „Come Around“, включително и когато фронтменът на групата Джейкъби Шадикс кани Марк Морено на сцената по време на концерт на Papa Roach в Ню Йорк през август, за да му връчи подаръците.

Във видеото виждаме и как Марк Морено шофира автомобила си по улиците на Ню Йорк, заедно със своята приятелка, също заклет фен на Papa Roach. Любопитното е, че те се запознават именно на един от концертите на рок бандата. В един момент двамата отиват на гроба на покойната Елизабет. Виждат се и моменти от поредния концерт на Papa Roach, присъстващ на който, разбира се, е и Марк Морено

Говорейки за „Come Around“, Джейкъби Шадикс казва: „Знаехме, че „Come Around“ е една от онези специални песни, когато приключихме с нея. От гледна точка на текста, идеята е да подкрепяш приятелите и близките си в добро и лошо.“