Soundtrack.bg

Джеймс Гън вероятно приключва с „Пазители на галактиката“

Третият филм от „Пазители на галактиката“ може би ще е последен за Джеймс Гън.

Режисьорът Джеймс Гън успя да превърне „Пазители на галактиката“ в един от любимите на феновете франчайзи в кино вселената на Marvel. До този момент американецът е режисирал два филма за „Пазителите“, като в близко бъдеще предстои да видим и трети такъв.

Самият Джеймс Гън обаче намекна, че е твърде възможно третият филм от поредицата да бъде последен за него.

Гън публикува интересна снимка в Instagram, показваща различните режисьори, помогнали на братята Русо за двата масивни последни филма от „Отмъстителите“. Един от феновете попита Джеймс Гън, колко още филма от „Пазители на галактиката“ е готов да режисира. Неговият отбор бе следният: „Още един“.

 

View this post on Instagram

 

Just came across this photo from the #Marvel Directors’ round table we recorded around Infinity War time.

A post shared by James Gunn (@jamesgunn) on

Разбира се, плановете на Джеймс Гън могат и да се променят в бъдеще. Marvel вече доказаха, че държат на героите, които предизвикват огромен интерес във феновете. Доказателство за това е фактът, че скоро ще видим и четвърти филм за Тор. „Пазителите“ определено също са сред любимците на публиката, тъй че едва ли бихме могли напълно да изключим евентуален четвърти филм за тях. И определено не си го представяме без Джеймс Гън в режисьорския стол.

Джеймс Гън обаче е зает и с други ангажименти. В момента той практически работи и за конкурента DC, където ще режисира „Отрядът самоубийци“. Същинската работа по него ще стартира през следващия месец в Атланта, а премиерата му е насрочена за лятото на 2021 година. Същевременно „Пазители на галактиката“ 3 все още няма обявена дата за излизане от Marvel.

Междувременно четвъртата фаза от филми на Marvel ще стартира през месец май 2020 година, когато ще видим филма за Черната вдовица с участието на Скарлет Йохансон.