Soundtrack.bg

Пиърс Броснън се надява да видим жена като Джеймс Бонд

Жена да е следващият агент 007? Пиърс Броснън определено е съгласен.

Ирландският актьор Пиърс Броснън отдавна не изпълнява ролята на Джеймс Бонд, но той сподели мнение, че би се радвал следващият агент 007 да бъде от женски пол.

Както е известно, следващият филм за Бонд ще бъде последен за настоящия титуляр Даниел Крейг. Все още обаче продуцентите на поредицата не са обявили официално името на актьора, който ще го наследи в култовия черен смокинг. Възможно е това да бъде звездата от „Игра на тронове“ и „Бодигард“ Ричард Мадън, който е сред силните кандидатури за ролята.

Наскоро се появиха слухове, че актрисата от „Капитан Марвел“ Лашана Линч ще поеме палката от Даниел Крейг в следващия филм за Бонд, който ще носи името No Time to Die. И този слух обаче все още е далеч от своето потвърждение.

Пиърс Броснън, който бе агент 007 в периода между 1994 и 2004 година, също се надява именно жена да бъде новият суперагент.

„Мисля, че вече се нагледахме на мъжете да правят това през последните 40 години“, заяви Броснън, разговаряйки с изданието The Hollywood Reporter. „Махнете се от пътя, момчета. Нека видим жена в ролята. Мисля, че би било ободряващо и вълнуващо“.

Въпреки надеждата си за подобна рокада, Пиърс Броснън призна, че може би нещо подобно не би се случило в скоро време. Той смята, че продуцентите на „Бонд“ Барбара Броколи и Майкъл Дж. Уилсън може би не са съгласни на толкова колосална промяна в посоката на франчайза. „Не мисля, че това ще се случи с тези продуценти. Не и докато те са начело“, заяви Броснън.

Предстоящият No Time to Die е 25-ият поред филм за Джеймс Бонд. Това ще бъде и бенефисът на Даниел Крейг в ролята. Премиерата на лентата е насрочена за 3 април във Великобритания и 8 април в САЩ. Освен Даниел Крейг, участие в No Time to Die ще вземат още носителят на „Оскар“ Рами Малек, Рори Кинеър, Бен Уишхоу, Наоми Харис, Ралф Файнс и други.