Soundtrack.bg

Вдовицата на Честър Бенингтън обяви, че е сгодена

Талинда Бенингтън преодоля смъртта на Честър и отново ще мине под венчило.

Да продължиш напред след жестока лична трагедия винаги е трудно, но не и невъзможно. Пример за това е вдовицата на фронтмена на Linkin Park Честър Бенингтън – Талинда, която обяви, че е сгодена и отново ще се омъжи.

Честър Бенингтън хвърли феновете си в шок, когато през лятото на 2017 година взе решение да отнеме живота си. Неговата вдовица Талинда положи усилия да почете паметта му по възможно най-добрия начин, работейки активно в сферата на психичното здраве и опитвайки да помогне на други, които биха могли да последват съдбата на покойния й съпруг.

Прочетете още: Майката на Честър Бенингтън пусна последната си снимка с него

Тези дни Талинда Бенингтън обяви в социалната мрежа Twitter, че отново е намерила щастието и в личен план, като тя отново е сгодена жена. Нейният нов любим се казва Майкъл, а Талинда отправи послание, че всеки може да открие отново любовта, дори и след подобна трагедия. Ето какво написа тя:

„Щастлива съм да съобщя за годежа си с моя ангел на Земята Майкъл Ф. Тук съм, за да ви кажа, че можете да откриете любовта след трагедия. Че смъртта на вашата сродна душа не е равна на вашата собствена. Моето семейство, приятели и моите братя от Linkin Park го приветстваме в семейството с отворени обятия. Ще продължа да почитам Честър и ще продължа да следвам мисията на живота си – неговата смърт да не е напразна. До всички хора, загубили близки заради самоубийства – вие МОЖЕТЕ да бъдете отново щастливи. Вие МОЖЕТЕ да имате достатъчно място в сърцето си за мъка, щастие, радост, тъга и любов.“

Честър и Талинда се ожениха през 2006 година и имат три деца – Тайлър Лий и близнаците Лили и Лайла.

Прочетете още: Linkin Park може да продължи и без Честър Бенингтън