Soundtrack.bg

Актриса от „Западен свят“ се присъедини към „Мандалорианецът“

Актриса от „Западен свят“ и „Здрач“ става част от сериала „Мандалорианецът“ на Disney+.

Сериалът „Мандалорианецът“ на Walt Disney, част от вселената на „Междузвездни войни“ и каталога на новата стрийминг услута Disney+, се сдоби с ново име в своя актьорски състав. Това е актрисата Джулия Джоунс, която има участие в продукции като „Западен свят“ и „Здрач“.

Все още няма подробности относно ролята на Джулия Джоунс в сериала, епизоди от който ще бъдат режисирани от имена като Джон Фаврьо и Тайка Уайтити. Част от актьорския състав на „Мандалорианецът“ са също Педро Паскал, познат с роли в „Игра на тронове“ и „Наркос“, както и някогашната ММА звезда Джина Карано.

Освен че ще режисира някои от епизодите на сериала, Джон Фаврьо е и негов създател. Това е първи лайв-екшън сериал от света на „Междузвездни войни“ до този момент. Преди време ви информирахме, че шоуто ще бъде скъпо и ще струва по 15 милиона долара на епизод.

Действието в „Мандалорианецът“ ще се развива след събитията от Епизод VI „Завръщането на джедаите“. Тези дни стана ясно, че сериалът ще разкрие важни подробности относно това, как се е формирал Първия ред – организацията наследник на Империята, която познаваме от новата трилогия.

„Мандалорианецът“ ще бъде наличен за гледане на 12 ноември, когато ще бъде и официалният старт на новата стрийминг платформа Disney+.

Джулия Джоунс вече е част от амбициозния сериал „Мандалорианецът“ на Walt Disney

Джулия Джоунс е позната като Леа Клиъруотър в „Здрач“ и Коана от „Западен свят“. Участвала е още в продукции като Cold Pursuit, Wind River, Winter in the Blood и други.

„Мандалорианецът“ ще разказва за ловец на глави, пътуващ по различни места извън границите на Новата република. В главната роля влиза Педро Паскал. Първата серия на сериала е написана от Джон Фаврьо и ще бъде режисирана от Дейв Филони. Сред останалите актьори в сериала са Ник Нолти, Джанкарло Еспозито, Карл Уедърс, Емили Суалоу и други.