Soundtrack.bg

Робърт Дауни-джуниър се завръща като Железния човек?

Въпреки смъртта на Тони Старк, има вероятност отново да видим Робърт Дауни-джуниър в ролята на Железния човек.

Тони Старк жертва себе си в края на блокбъстъра „Отмъстителите: Краят“, за да бъде победен Танос, но това не означава, че няма да видим Робърт Дауни-джуниър отново като Железния човек. Или поне да чуем гласа му.

Според информация на изданието We Got This Covered, шефовете на Marvel разработват сериал, базиран върху героя Ironheart – гениалният тийнейджър, който поема щафетата от Тони Старк в комиксите. Съобщава се, че Дауни-джуниър няма да се завърне в пълния си блясък, но ще даде гласа си за роля, подобна на тази на Пол Бетъни като JARVIS.

В комиксите на Marvel Ironheart е Рири Уилямс – едва 15-годишно момиче, но вече посещаващо престижния технологичен университет MIT. Тя притежава изключителни умения в сферата на технологиите и успява да създаде костюм, подобен на този на Железния човек. Това привлича вниманието на самия Тони Старк, който решава да се запознае с нея и да одобри превръщането й в супергерой. Ironheart е създадена през 2015 година от авторите Брайън Майкъл Бендис и Майк Диодато.

Ironheart в комиксите на Marvel

Наскоро Робърт Дауни-джуниър присъства на събитие, заедно с един от авторите на Ironheart Ив Юинг. Той сподели мнение, че Ironheart има място в кино вселената на Marvel и следва да замени Железния човек в нея. Остава да видим, дали плановете на Marvel са именно подобни или пък наистина по-скоро ще видим сериал за младата героиня.

Принципно се смяташе, че Спайдър-мен ще бъде наследникът на Тони Старк като водеща фигура в екипа на Отмъстителите. Поради това видяхме и символичното предаване на очилата на Старк към Питър Паркър в последния „Спайдър-мен: Далеч от дома“. Тези планове на Marvel обаче бяха сериозно нарушени от разрива между Walt Disney и Sony, който преустанови присъствието на Спайдър-мен в кино вселената на Marvel.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY