Soundtrack.bg

Лана Дел Рей вече работи по следващия си албум

Лана Дел Рей заяви, че работи по следващия си албум и дори издаде името му.

Макар и току-що издала последния си албум, Лана Дел Рей довери, че вече работи по следващия. На това му се казва продуктивност.

На 30 август официално излезе шестият студиен албум на американската певица, носещ името Norman Fucking Rockwell! Музикалното издание NME вече го определи за „зашеметителен“, което никак не ни учудва, разбира се.

Говорейки пред The Times, Лана Дел Рей заяви, че следващият й албум ще се казва White Hot Forever, като тя вече е започнала работа по него.

„Вече съм написала някои части от него“, сподели 34-годишната певица от Ню Йорк. „Той ще се казва White Hot Forever. Чувствам, че той ще бъде издаден изненадващо след около 12 или 13 месеца.“

„Чувствам се наистина развълнувана. Дори не искам да си помислям да си взимам почивка“, добави тя.

Тези дни американката пусна и официално видео към парчето „Doin’ Time“ от Norman Fucking Rockwell! Парчето е кавър на песента със същото име на бандата Sublime. Във видеото Лана е с големината на Годзила, разхождайки се из града, в който тя живее – Лос Анджелис.

Между 21 февруари и 3 март Лана Дел Рей ще представи новия си албум в Европа. Градовете, които тя ще посети, са Амстердам, Париж, Лондон, Манчестър, Глазгоу, Бирмингам, Берлин и Кьолн.

Norman Fucking Rockwell! е шестият студиен албум на Лана Дел Рей. Тя стартира кариерата си с дебютния Lana Del Rey, който бе последван от проектите Born to Die, Ultraviolence, Honeymoon и Lust for Life. Четири пъти тя е била номинирана за „Грами“, но статуетката все още и убягва. Два пъти обаче тя е носител на приз от Британските награди, като два пъти е победител и в наградите на MTV. Флиртувайки в своята музика с меланхолията и трагичния романс, Лана Дел Рей е определяна като един от най-оригиналните мейнстрийм артисти на нашето време.