Soundtrack.bg

Ози Озбърн ще бъде гост в новия албум на Post Malone

Хеви метъл легендата Ози Озбърн ще бъде сред специалните гости в новия проект на Post Malone.

Една от големите звезди на рап музиката Post Malone разкри имената на артистите, които ще бъдат гост-изпълнители в следващия му студиен албум Hollywood’s Bleeding. Сред тях са артисти като Travis Scott, Future, Halsey и SZA, но определено най-силно впечатление прави името на самия Принц на мрака – Ози Озбърн.

Премиерата на Hollywood’s Bleeding е насрочена за 6 септември, като за първи път от 2003 година насам, Ози Озбърн ще участва в проект на друг изпълнител. За последно той бе гост в албума на The Blessed Hellride на Black Label Society. Там Ози участва в парчето „Stillborn“.

Освен вече споменатите артисти, останалите гости в албума на Post Malone ще бъдат Da Baby, Meek Mill, Lil Baby, Swae Lee и Young Thug.

 

View this post on Instagram

 

Hollywood’s Bleeding 9/6:)

A post shared by @ postmalone on

Годината определено не бе никак лека за Ози Озбърн, визирайки здравословното му състояние. Легендарният метъл музикант изкара тежка пневмония, а освен това и падна лошо в дома си. Той обаче изглеждаше добре по време на скорошно интервю за SiriusXM, където нарече 2019 „най-преебаната година в живота му“.

Post Malone от своя страна е интересна птица. Макар и вече да е суперзвезда в рап и поп музиката, той никога не е криел любовта си към рока. Преди да утвърди името си в хип-хопа, Post Malone дори е бил член на метълкор групата Ashley’s Arrival. През 2010 година той е кандидатствал за китарист на метълкор групата Crown the Empire, но за лош късмет, една от струните на китарата му се скъсва по време на прослушването.

Дори и сега обаче, Post Malone не спира да изразява любовта си към рок музиката. През 2018 година той дори раздели сцената с Aerosmith по време на видео наградите на MTV, а през тази година имаше съвместен пърформанс с Red Hot Chili Peppers по време на наградите „Грами“.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY