Soundtrack.bg

Кори Тейлър: Доналд Тръмп и поддръжниците му са „ши*ани кретени“

Метъл легендата Кори Тейлър изригна по адрес на президента на САЩ Доналд Тръмп.

Фронтменът на Slipknot и Stone Sour Кори Тейлър избухна по адрес на действащия президент на САЩ Доналд Тръмп и неговите поддръжници. Метъл легендата е на мнение, че Америка ще има нужда от поне двадесет години, за да поправи стореното от Тръмп.

Тейлър е добре известен като яростен критик на Тръмп още от началото на президентската кампания на последния през 2016 година. През месец март 2017 година Кори заяви, че е „наистина жалко, колко лошо американците са си го начукали сами“, визирайки избора на милиардера за президент на САЩ.

През същата година Тейлър даде интервю пред Лари Кинг, по време на което заяви: „Искам да му дам шанс, но той продължава да се прострелва сам в крака“.

Този път фронтменът на Slipknot даде интервю за изданието The Fader, в което отново не пропусна да „захапе“ стопанина на Белия дом.

„Не можех да повярвам, че хората гласуват за кретен като Тръмп. Това е нещото, което ме обижда най-силно“.

Прочетете още: 14-годишна барабанистка изкърти с кавър на Slipknot

„Спокойно бихме могли да го определим като много неща: расист, егоист, тиранин или всичко това. Той е кретен. Хората, които гласуваха за него? Те също са ши*ани кретени.“

Тейлър продължи: „Няма значение, защо хората са гласували за него. Дали те просто са расисти или искат пари. Те направиха повече, за да ни върнат назад в глобален план, отколкото всяко друго нещо, което съм виждал през живота си. И това идва от човек, който е написал цяла песен за Джордж Буш.“

„Ще ни бъдат нужни поне 20 години, за да поправим всичко онова, което той е направил“, каза още Кори Тейлър.

Прочетете още: Кори Тейлър спря концерт на Slipknot, тъй като пред сцената стана страшно

През тази година Slipknot издадоха своя шести студиен албум, носещ името We Are Not Your Kind. Проектът дебютира под №1 в чарта Billboard 200.