Soundtrack.bg

Първи поглед над Наоми Уотс в спинофа на „Игра на тронове“

Вече можем да видим първи кадър с Наоми Уотс на снимачната площадка на „Кървава луна“.

Британската актриса Наоми Уотс е една от звездите в „Кървава луна“ на HBO – първият спиноф сериал от вселената на „Игра на тронове“. Както знаем, епичният сериал на Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс приключи наскоро, но бързо след това стартираха снимките на първия сезон на „Кървава луна“.

За „Кървава луна“ знаем, че разказва за събития, разиграли се хиляди години преди събитията от „Игра на тронове“. По-конкретно, ще можем да проследим събитията, довели до упадъка на света от неговата Златна епоха на героите до най-тъмните му часове. Наистина ни е трудно да посочим, какво точно предстои да видим, но със сигурност ще научим много важни детайли за историята на Вестерос.

Режисьор на пилотния епизод на „Кървава луна“ е Си Джей Кларксън, който е работил по успешни проекти като „Защитниците“ и „Джесика Джоунс“. Сред актьорите в новия сериал са Наоми Уотс, Джош Уайтхаус и Наоми Аки, както и Дениз Гъф, Джейми Кембъл Бауър, Шейла Атим и други.

Но кои са автори на „Кървава луна“? Това са самият Джордж Р.Р. Мартин и Джейн Голдман, която е участвала в създаването на продукции като Kick-Ass и Kingsman.

Тези дни в онлайн пространството се появи и първа снимка на Наоми Уотс от снимачната площадка на „Кървава луна“.

Е, не е много, но със сигурност най-верните фенове на „Песен за огън и лед“ отдавна очакваха изображение от снимките на новия сериал. За персонажа на Уотс източници от HBO споделят, че тя е „жена от високото общество, която обаче крие мрачна тайна“. Според някои предположения, тя може би ще пресъздаде образа на Ниса Ниса, която е позната като съпругата на древния герой Азор Ахай.