Soundtrack.bg

Софи Търнър разкри какво според нея е станало със Санса

Какво се е случило със Санса Старк след финала на „Игра на тронове“?

Мнозина биха казали, че „Игра на тронове“ не приключи по начина, по който очаквахме. Но ако не друго, то поне Санса Старк изпълни своята мечта, а именно – да бъде кралица на Севера.

Именно образът на Санса бе един от тези, преминали през най-силно развитие в течение на шоуто. Тя бе принудена да преживее тиранията на злодеи като Джофри и Рамзи Болтън, преди да „узрее“ достатъчно, за да се превърне в една от най-силните фигури на Севера.

Но какво се е случило с нея след края на сериала? Софи Търнър – актрисата, която изигра образа на Санса, даде своето мнение по темата.

Пред „Лос Анджелис Таймс“ британската актриса заяви: „Фактът, че тя не искаше пълната власт, е нещо, което говори за самата нея. Това, което я интересуваше, бе единствено Севера.“

Говорейки за бъдещето на Санса, Софи Търнър сподели: „Никакви войни, никакви битки. Виждам я в ролята на лидер, докато не стане много възрастна. Не мисля, че би се омъжила или би имала деца. Относно нейното кралство, мисля, че то би било демократично. Тя ще почине на голяма възраст и много щастлива.“

Дали обаче този хепиенд на Санса е нещо, което автор като Джордж Р.Р. Мартин би написал? Това е един наистина важен въпрос, който следва да си зададем. В крайна сметка, добре знаем, че американският автор не е сред любителите на щастливи развръзки.

Самата Софи Търнър вече може изцяло да се концентрира върху нови проекти в бъдеще. През тази година имахме възможността да я гледаме в последния засега филм от X-Men вселената, където тя е в ролята на Джийн Грей. Скоро ще можем да я видим в трилъра Heavy на режисьора Джоури Смит.

Колкото до „Игра на тронове“, феновете вече очакват първия спиноф сериал от вселената на Джордж Р.Р. Мартин. Той отново е продукция на HBO и ще ни разкаже за времената преди събитията от „Игра на тронове“.