Soundtrack.bg

Уди Харелсън разказа за „бруталната“ вечеря с Тръмп, която е имал

Уди Харелсън призна, че да вечеряш с Доналд Тръмп не е най-приятното нещо на света.

Как ви се струва идеята да вечеряте с настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп? Мнозина вероятно приели с радост такава възможност. Ако говорим обаче за актьора Уди Харелсън, то надали той би повторил това преживяване по собствена воля.

Номинираният за „Оскар“ Харелсън даде интервю за изданието Esquire, разкривайки как е протекла вечеря, която той е провел с Тръмп в началото на века – много време, преди бизнесменът да стане президент на Щатите.

Пред Esquire Харелсън разказа, как неговият приятел Джеси Вентура, тогава действащ губернатор, го е поканил на вечеря с Доналд Тръмп в неговата Trump Tower. Актьорът обясни, че по това време Тръмп е имал амбицията да участва в президентските избори през 2004 година, като той е обмислял да се бори за президентската кандидатура на демократите.

Говорейки за вечерята с Доналд Тръмп, Уди Харелсън я описа като „брутална“. Той разкри, че на нея са присъствали общо четирима души – той, Тръмп, Джеси Вентура и настоящата първа дама Мелания, която в онзи момент все още не е била омъжена за бизнесмена.

„Нека да ви кажа, това беше наистина брутална вечеря“, сподели Харелсън, добавяйки: „Продължи около два часа и половина“.

Актьорът разкри, че с Доналд Тръмп на масата, никой друг практически не е успял да вземе думата или да каже каквото и да е било.

„Ако на масата има четирима души, то се предполага, че всеки един трябва да участва с 25 процента в разговора, нали? Бих казал, че тогава Мелания имаше около 0.1 процент участие. Аз имах около 1 процент, а Джеси – около 3 процента. Всичко останало бе за Тръмп.“

Харелсън разкрива, че за да понесе случващото се, се е наложило да излезе навън и да изпуши една цигара с марихуана.

„По едно време стана толкова зле, че трябваше да запаля една, преди да се върна към този монолог. Слушайте, аз идвам от Холивуд и съм виждал много нарциси. Този човек обаче надминава всички. Направо не можех да повярвам“, каза още звездата от „Зомбиленд“ и „Белите не могат да скачат“.