Soundtrack.bg

Де Ниро и Ди Каприо ще си партнират в нов филм на Скорсезе

Леонардо Ди Каприо и Робърт Де Ниро ще са звездите във филма Killers of the Flower Moon на Мартин Скорсезе.

Всички вече тръпнем в очакване да видим „Ирландецът“ на Мартин Скорсезе, който ще включва в актьорския си състав имена като Робърт Де Ниро, Ал Пачино, Джо Пеши и Харви Кайтел. Легендарният режисьор обаче вече събира впечатляващ каст и за един от следващите си проекти – Killers of the Flower Moon.

Продукцията вече започва да добива впечатляващ облик, имайки предвид, че участие в нея ще вземат имена като Леонардо Ди Каприо и Робърт Де Ниро. Именно тези двама актьори са сред най-големите музи на Скорсезе, който вече е работил с тях не един път.

Killers of the Flower Moon ще бъде адаптация на романа със същото име на писателя Дейвид Гран. Историята проследява ужасяващите убийства на индианците от племето Осейдж, които изведнъж се оказват изключително богати, след като под техните земи в щата Оклахома са открити находища на нефт. Когато бройката на убитите индианци започва да се покачва стремително, ФБР са принудени да се намесят и да стартират разследване.

Според информация на Deadline, Робърт Де Ниро ще влезе в ролята на серийния убиец Уилям Хейл. За него това ще бъде общо десети филм под режисурата на Мартин Скорсезе. Досега двамата са работили заедно по проектите „Зли улици“, „Шофьор на такси“, „Ню Йорк, Ню Йорк“, „Разярения бик“, „Кралят на комедията“, „Добри момчета“, „Нос Страх“, „Казино“ и предстоящия „Ирландецът“.

Леонардо Ди Каприо също е една от музите на големия режисьор. Лео е работил със Скорсезе във филмите „Бандите на Ню Йорк“, „Авиаторът“, „От другата страна“, „Злокобен остров“ и „Вълкът от Уолстрийт“.

От друга страна, Робърт Де Ниро и Леонардо Ди Каприо са си партнирали във филмите This Boy’s Life и Marvin’s Room, като и двата са от 90-те години на миналия век.

Когато самият Мартин Скорсезе обяви проекта си, той заяви, че веднага, щом е прочел е книгата на Дейвид Гран, той е успял да си я представи като филм.