Soundtrack.bg

Вече знаем кога ще излезе следващият „Индиана Джоунс“

Петият филм за Индиана Джоунс би трябвало да излезе през лятото на 2021 година.

Харисън Форд наближава 80-те, но това далеч не означава, че той е приключил с една от своите знакови роли, а именно – тази на търсача на съкровища Индиана Джоунс. От известно време насам знаем, че се подготвя пети филм за Инди, но по една или друга причина, информация липсваше. Смяташе се, че снимките могат да стартират през месец април тази година, но това очевидно не се случи. Появиха се слухове, че от Walt Disney не са останали доволни от предложения им сценарий, което е довело до забавяне на проекта.

Днес обаче някои източници, близки до Холивуд съобщиха, че вече има конкретен план за действие, свързан с „Индиана Джоунс“ 5. Снимките на филма трябва да стартират през месец април 2020, а ако всичко протече по мед и масло, филмът може да бъде по кината през лятото на 2021 година.

Режисьор на петия филм би трябвало да бъде великият Стивън Спилбърг, въпреки критиките, които той получи относно четвъртия филм от поредицата – „Индиана Джоунс и Кристалния череп“.

Въпреки възрастта му, Харисън Форд отново ще поеме водещата роля във филма. Не толкова отдавна ви информирахме, какво мисли самият той по въпроса, може ли да има друг Индиана Джоунс.

„Никой друг няма да бъде Индиана Джоунс, не разбирате ли това? Аз съм Индиана Джоунс. Когато аз си отида, отива си и той, това е“, заяви тогава Форд.

Имайки предвид, че в момента Харисън Форд е на 77 години, остава да видим какъв подход ще бъде избран относно ролята на Инди. Очевидно е, че надали ще видим някои от каскадите, които той правеше преди десетилетия. Дали пък този път Инди няма да побеждава враговете си най-вече с хитрост? Едно обаче е сигурно – ако има следващ филм за Индиана Джоунс, то киносалоните отново ще бъдат изпълнени до краен предел.