Soundtrack.bg

Кори Тейлър спря концерт на Slipknot, тъй като пред сцената стана страшно

Кори Тейлър бе принуден да прекъсне концерт на Slipknot, след като феновете пред сцената откачиха.

Концертите на Slipknot определено не са изживяване за хора, които се страхуват да не попаднат в някакъв вид екстремно преживяване. Често феновете откачат, а пред сцената може да се получи истинска касапница.

Пример за това е шоуто на Slipknot в Сан Бернадино, Калифорния. Ситуацията пред сцената стана толкова критична, че самият фронтмен на бандата Кори Тейлър трябваше да прекъсне концерта, за да може обстановката да се успокои. Диващината в т.нар. „mosh pit“ е нещо обичайно при метъл концертите, но понякога нещата излизат извън контрол, а хората могат да пострадат.

Подобен бе и казусът в Сан Бернадино, където погото стана толкова лудо, че здравето на феновете бе застрашено. Виждайки това, Кори Тейлър спря концерта, заявявайки, че „никой няма да бъде наранен, докато той е там“. Ето как фронтменът на Slipknot бе принуден сам да спре случващото се пред сцената:

Knotfest SB was crazy fucking good. Mosh pits were so fucking rowdy, crazy good but some chicks started to get trampled & have seizures. Corey got mad, he stopped the song because people wouldn’t stop moving to get EMT In. from r/Slipknot

Фенове в reddit, които са присъствали на концерта, потвърдиха че нещата бързо са излезли извън контрол. Те довериха, че около тях е имало множество паднали на земята хора, някои може би в безсъзнание, докато останалите не са спирали да се движат около тях. Те са на мнение, че ако Кори Тейлър не е бил спрял концерта, е можело да се стигне до изключително тежки последствия.

Новият албум на Slipknot We Are Not Your Kind ще излезе на 9 август, като това ще бъде шести студиен запис на легендарната банда. Тук можете да видите през кои градове ще мине европейското турне на Slipknot, насрочено за следващата година.