Soundtrack.bg

Джейсън Момоа ще раздава правосъдие в нов екшън на Netflix

Джейсън Момоа ще бъде голямата звезда в екшъна Sweet Girl на Netflix.

Звездата от „Аквамен“ и „Игра на тронове“ Джейсън Момоа ще участва в нов екшън на стрийминг платформата Netflix. Той ще бъде главното действащо лице в лентата Sweet Girl, както и един от нейните продуценти.

Основният акцент на филма ще бъде отмъщението. Героят на Момоа е мъж, който тръгва на дълбоко лична мисия – да отмъсти на хората, отговорни за смъртта на съпругата му. Същевременно той трябва да защитава единственото семейство, което му е останало – неговата дъщеря. Съгласни сме, че сюжетът на филма не звучи като нещо особено оригинално, но кой знае – може би Джейсън Момоа ще успее да му придаде повече смисъл?

Sweet Girl ще бъде режисьорски дебют за Брайън Мендоса, който е един от най-близките приятели на Момоа. Сред продуцентите на проекта е компанията ASAP Entertainment, която вече си е партнирала с Netflix за продукциите Frontier и DayBreak.

Говорейки за новия си филм, Джейсън Момоа заяви: „Развълнуван съм отново да си партнирам с Netflix. Брайън Мендоса е моят най-добър приятел, с когото си партнирам вече десет години. Сбъдната мечта е да работя с него и да представя на зрителите неговата визия.“

Междувременно един от продуцентите на проекта Джеф Фиърсън добави:

„Netflix винаги са ни карали да се чувстваме така, сякаш имаме дом, където можем да правим тези страхотни оригинални филми и сериали. Джейсън и Брайън са като семейство. Да работим отново с тях след Frontier е сбъдната мечта. Когато прочетохме сценария за първи път, знаехме че има само един актьор, който може да донесе дълбочината в ролята на Купър – Джейсън. Това е и перфектен момент за Брайън да направи своя дебют като режисьор.“

Джейсън Момоа определено не може да се оплаче от липса на ангажименти. Скоро ще можем да го гледаме в продукцията на Apple+ See, както и в екранизацията на „Дюн“ по Франк Хърбърт. Той има роля и в проекта Cliffhanger на Ана Лили Амирпур.