Soundtrack.bg

Сериалът по „Джон Уик“ ще бъде предистория

Успяхме да разберем първи подробности за предстоящия сериал, базиран върху „Джон Уик“.

„Джон Уик“ с участието на Киану Рийвс се превърна в една от най-успешните екшън поредици през последните години. Франчайзът представя Рийвс в ролята на наемен убиец, олицетворяващ съвършената машина за отнемане на животи. През тази година имахме възможността да гледаме третия филм от поредицата, който отново пожъна страхотен успех в боксофиса.

Поради това не е изненадващо, че вселената на „Джон Уик“ продължава да се разширява. Вече знаем, че ще има и телевизионен сериал, който ще бъде базиран върху екшъните с Киану Рийвс. Този път холивудската звезда най-вероятно няма да участва, но не се изключва вероятността той да бъде специален гост на шоуто.

Тези дни научихме, че ТВ шоуто по „Джон Уик“ ще бъде предистория на това, което сме виждали досега.. Това разкри Джефри Хърш, който е сред шефовете на ТВ мрежата Starz.

Попитан кога можем да очакваме сериала да види бял свят, Хърш отговори, че проектът все още е в твърде ранна фаза на разработване.

Това, което със сигурност знаем, е че през 2021 година ще можем да се насладим на четвърти филм за Джон Уик. Третият филм за наемния убиец заработи повече от 300 милиона долара в световния боксофис.

Попитан дали ще видим Киану Рийвс и в предстоящия телевизионен сериал, Джефри Хърш отвърна: „Това е наистина добър въпрос, на който обаче няма да отговоря“.

Любопитното обаче е, че през месец май режисьорът на „Джон Уик“ Чад Стахелски заяви, че Киану Рийвс също е въвлечен в разработката на сериала. Остава да видим, какво точно означава това и по какъв начин Рийвс участва в проекта.

Ето какво още довери Стахелски: „Все още сме в процес на разработване на проекта, но съдейки по идеите, които бяха задвижени, това ще бъде нещо много, много различно, но все пак свързано с нашата вселена. Ще бъде много забавно“.