Soundtrack.bg

Със сигурност ще има трети филм за Дедпул

Спокойно – ще има трети филм за Дедпул, обеща един от създателите на забавния супергерой Роб Лайфилд.

Феновете не бива да се притесняват – със сигурност ще има поне още един филм за наемника с голяма уста, познат като Дедпул. Култовият комикс герой придоби световна популярност, благодарение на двата супер успешни филма с участието на Райън Рейнолдс в главната роля. Макар и Дедпул доскоро да не бе част от кино империята на Marvel, филмите за него постигнаха главозамайващ успех в боксофиса.

Един от хората, създали Дедпул като герой – Роб Лайфилд, коментира с фенове бъдещето на франчайза, поне що се отнася до киното. В социалната мрежа Twitter той обеща, че трети филм за Дедпул със сигурност ще има.

„Това тотално ще се случи!!! Скоро!!“, отговори Лайфилд на един от феновете в социалната мрежа.

След като Walt Disney, притежаващи Marvel, закупиха и Fox, притежаващи X-Men героите, се очаква в света на супергероите да стане още по-интересно. Вече няма пречка персонажите от Marvel да се срещнат с тези от X-Men, що се отнася до кино продукциите. Мнозина вече мечтаят да видят Дедпул във филм с героите на Marvel.

Бъдещето на Дедпул в киното е светло, смята един от неговите създатели

По-рано през тази година Роб Лайфилд отново обеща, че Дедпул ще продължи да гастролира по киносалоните в бъдеще.

„Нека бъда ясен – „Дедпул“ 3 ще се случи. Това никак не ме притеснява. Disney платиха 60 милиарда долара за Fox, а Дедпул е най-ценният актив на днешния пазар. Той печели повече от X-Men филмите“, заяви авторът на комикси.

Далеч по-предпазлив в прогнозите си бе Райън Рейнолдс, който заяви, че няма нищо сигурно след сливането между Walt Disney и Fox. „Най-искрено ви казвам, че не зная какво ще се случи. Прочетох, че изпълнителният директор на Disney Боб Айгър смята, че в тяхната вселена има място за персонаж с рейтинг R като Дедпул. В момента гадая, но ми се струва, че Disney не са купили Fox, само за да го изпразнят от съдържание или нещо такова. Мисля, че Disney купиха Fox, за да имат всичко това в своя арсенал“, предположи Рейнолдс.

Режисьорът на първия „Дедпул“ Тим Милър също заяви, че има купища идеи за трети филм с устатия супергерой, като той очаква обаждане, за да стартира работа.