Soundtrack.bg

Ето къде най-близо до България можете да слушате Slipknot

Slipknot обявиха локациите на европейското си турне през следващата година.

Ако живеете в България и имате силното желание да гледате/слушате Slipknot на живо, то обърнете внимание на тази статия. Американската метъл банда обяви официалните локации за европейското си турне през следващата 2020 година.

Предвожданата от Кори Тейлър група ще пропътува сериозно разстояние, за да представи пред възможно най-много фенове своя следващ студиен албум We Are Not Your Kind. Проектът излиза през следващия месец, като за Slipknot това е първи албум от пет години насам. За последно те издадоха .5 The Gray Chapter през 2014 година.

Прочетете още: Slipknot буквално кървят, докато записват новия си албум

Както можете да предположите, Балканите и в частност България не присъстват сред местата, които Slipknot ще посетят през следващата година. Най-близо до нашата страна ще можете да ги слушате в унгарската столица Будапеща. Предстои да разберем на коя дата по-конкретно ще се проведе концерт там.

Това е пълният списък от европейски градове, които Slipknot ще „разтресат“ през следващата 2020 година:

Manchester, UK
Newcastle, UK
Glasgow, UK
Sheffield, UK
Nottingham, UK
Cardiff, UK
Birmingham, UK
London, UK
Amsterdam, Netherlands
Frankfurt, Germany
Paris, France
Luxembourg, Luxembourg
Lyon, France
Budapest, Hungary
Lodz, Poland
Stuttgart, Germany
Munich, Germany
Milan, Italy
Zurich, Switzerland
Vienna, Austria
Hamburg, Germany
Berlin, Germany
Dortmund, Germany
Copenhagen, Denmark
Stockholm, Sweden
Oslo, Norway
Helsinki, Finland

Е, какво да се прави, понякога просто не е оферта да живееш в тази част на Европа. Но пък разстоянието до Будапеща не е никак голямо, а и това е град, който си струва да се разгледа.

Новият албум на метъл великаните We Are Not Your Kind излиза официално на 9 август. Това е шести студиен запис за бандата, като албумът е продуциран от Грег Фидълман. Водещият сингъл от проекта „Unsainted“ бе представен през месец май, заедно с официално видео към него. За Slipknot това ще бъде първи албум без дългогодишния член на групата Крис Фен, който бе изритан от нея.