Soundtrack.bg
Топ Гън

Том Круз отново е пилот в първи трейлър на „Топ Гън: Маверик“

Вижте първи трейлър на продължението на „Топ Гън“ с Том Круз.

„Топ Гън“ на режисьора Тони Скот от 1986 година определено е един от най-запомнящите се и култови филми с участието на Том Круз. Лентата разказва за млади пилоти от Военновъздушната академия на САЩ, които създават ожесточена конкуренция между самите тях в своя клас. В „Топ Гън“ Круз влиза в ролята на амбициозния пилот Маверик, който използва знанията на цивилен инструктор, за да стане още по-добър във въздуха. И до днес филмът има ядро от верни фенове, които без никакво колебание го поставят в графа „любими“.

Наскоро стана ясно, че „Топ Гън“ ще се сдобие и с дългочакано продължение. Лентата се казва „Топ Гън: Маверик“ и ще излезе на голям екран през следващата година. Том Круз отново влиза в ролята си на Маверик, но вече и значително поостарял. Режисьор на продължението е Джоузеф Козински, а в ролите ще видим още Дженифър Конъли, Джон Хам, Вал Килмър, Ед Харис и други.

Точно в този момент, с известна доза вълнение, вече можем да ви представим и първи трейлър на продължението на „Топ Гън“:

„Топ Гън: Маверик“ излиза точно 34 години след първия филм. В трейлъра отново виждаме Маверик в пилотското място на изстребителя, но като цяло не успяваме да разберем кой знае колко подробности за сюжета на филма. От предварително обявената информация знаем, че Маверик е вече сред инструкторите в академията, помагайки на сина на Гус да стане също толкова добър пилот, колкото и баща му.

Официалната дата на премиерата на „Топ Гън: Маверик“ е 26 юни 2020 година. Най-верните фенове на първия филм със сигурност ще се надяват, че продължението на култовата лента няма да разочарова. Разбира се, надали вълнението ще бъде същото, все пак класиката си е класика. Но пък ако не друго, можем да се надяваме, че „Маверик“ поне няма да ни остави с горчив вкус в устата.