Soundtrack.bg

Еди Фърлонг се завръща като Джон Конър в „Терминатор: Мрачна съдба“

Едуард Фърлонг е още едно познато лице, което ще вземе участие в предстоящия „Терминатор: Мрачна съдба“.

Освен Арнолд Шварценегер и Линда Хамилтън, още едно главно действащо лице от „Терминатор 2: Денят на страшния съд“ ще се завърне за следващата серия от легендарния франчайз – „Терминатор: Мрачна съдба“. За този филм легендарният продуцент и режисьор Джеймс Камерън заяви, че ще „рестартира“ поредицата, представлявайки истинското продължение на класиката от 1991 година. Както е известно, филмите след „Денят на страшния съд“ не се оказаха особено сполучливи. Именно поради това, Джеймс Камерън просто ни посъветва да ги забравим, все едно никога не са съществували.

Едуард Фърлонг, който изигра младия Джон Конър в „Терминатор 2: Денят на страшния съд“, ще се завърне в ролята и за предстоящия „Мрачна съдба“. Джеймс Камерън официално потвърди новината, участвайки на тазгодишния Комик Кон в Сан Диего.

Това е до голяма степен важна новина, имайки предвид, че до този момент Фърлонг не беше влизал отново в ролята на Джон Конър. След него, този толкова ключов персонаж от франчайза бе игран от хора като Ник Стол, Томас Декър, Крисчън Бейл и Джейсън Кларк.

Арнолд Шварценегер, Линда Хамилтън и Еди Фурлонг в сцена от „Терминатор 2: Денят на страшния съд“

Междувременно режисьорът на „Терминатор: Мрачна съдба“ Тим Милър от своя страна внесе още малко повече яснота относно сценария на лентата.

„Това е ново бъдеще заради всичко онова, което Сара Конър стори в края на „Терминатор 2″. И сега е по-лошо отвсякога“, заяви Милър, продължавайки: „Това ни дава възможност за всички тези нови персонажи. Гейбриъл идва от нещо, което не е „Скайнет“, но е подобно на „Скайнет“. А Макензи идва от нещо, което Кайл Рийз и Съпротивата са направили“.

Разбира се, най-интригуващо е развитието на най-известния терминатор във вселената, а именно – този, който предстои да бъде изигран от Арнолд Шварценегер. Въпреки че той бе „претопен“ в края на „Терминатор 2“, явно сценаристите на филма са намерили начин да го върнат. По негов адрес Тим Милър заяви:

„Не мисля, че хората ще бъдат готови за онова, в което Арнолд Шварценегер се е превърнал. То е много различно.“