Soundtrack.bg

„Възходът на Скайуокър“ ще има една от най-епичните битки със светлинни мечове

Тове поне обещава британската актриса Дейзи Ридли, изпълняваща ролята на Рей.

Деветият филм от „Междузвездни войни“ ще дебютира в кината през месец декември, а феновете на сагата го очакват с огромен интерес. Причина за това е най-вече фактът, че той ще сложи край на историята за Скайуокър, започната още при самото начало на франчайза. Деветият филм ще носи името „Възходът на Скайуокър“, а негов режисьор е бъде Джей Джей Ейбрамс.

След като предходният „Последните джедаи“ разочарова голяма част от феновете на сагата, сега „Възходът на Скайуокър“ трябва да върне доверието ни в поредицата. Британската актриса Дейзи Ридли, изпълняваща ролята на Рей, вече ни обеща нещо наистина добро.

Сега отново насочваме вниманието си към Ридли, която даде интересно интервю за изданието Wired. Тя разкри, че в предстоящата лента ще видим една от най-добрите батални сцени със светлинни мечове до този момент. Причина за това е фактът, че този път актьорите са имали възможността да работят с далеч по-леки мечове, отколкото досега.

„Интересното за този филм е, че ние се концентрираме върху факта, че сега светлинните мечове са наистина леки“, обясни Ридли, добавяйки: „Досега мечовете бяха наистина тежки, а както Юнис, нашият координатор по каскадите казва, битките наподобяваха повече дуели с истински мечове. Технически погледнато, това не трябва да е така, защото светлинните мечове се предполага да бъдат леки“.

Сега Дейзи Ридли обеща, че ще видим битка със светлинни мечове, която определено ще направи силно впечатление.

„Сега те направиха мечовете по-леки за нас. Този филм има, може би, една от най-епичните битки в „Междузвездни войни“, разкри актрисата.

Епизод IX „Възходът на Скайуокър“ ще дебютира на кино екраните на 20 декември, броени дни преди Коледа. Преди време разбрахме, че самият Джордж Лукас е помогнал за написването на сценария на филма. Остава да се надяваме, че този път филмът няма да разочарова толкова много хора, както се случи с „Последните джедаи“ на режисьора Райън Джонсън.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.