Soundtrack.bg

Роби Уилямс е страдал от тежка форма на агарофобия

Поп звездата Роби Уилямс разкри, че е имал тежка форма на агарофобия в продължение на три години.

Британската поп звезда Роби Уилямс призна за изключително тежък период от своя живот. Той довери, че в периода между 2006 и 2009 година е страдал от тежка форма на агарофобия. Това е ментално заболяване, при което хората буквално се страхуват да излязат от дома си.

Уилямс даде интервю за таблоида „Сън“, ракривайки, че цели три години се е криел от света, прекарвайки цялото си време на дивана в дома си.

Поп изпълнителят призна, че в този период от време сам е лишил себе си от каквито и да е ангажименти, включително и от апетитен договор с шоуто American Idol.

„Моята кариера достигна стратосферата и ме отведе до Марс. Имах нужда от време, за да си възвърна равновесието и да се събера отново“, признава Роби Уилямс.

Той добави: „Собственото ми тяло и ум ми казваха, че не бива да ходя където и да е, че не мога да правя нищо. Казваха ми просто да изчакам. Това е и което буквално направих – просто седях и чаках. Между 2006 и 2009 година страдах от агарофобия. Прекарах тези години, носейки кашмирен кафтан и ядейки чипс, докато брадата ми растеше. И си стоях вътре“.

Говорейки за ангажиментите, които е трябвало да откаже, Роби Уилямс призна, че е имал оферта в размер на 15 милиона лири да замени Саймън Кауъл като жури в American Idol. Той е отказал и колосална оферта за концерт в САЩ, тъй като „просто не е можел да напусне дивана си.“

Британската поп звезда признава, че едно от парчетата на The Killers – „Human“, му е помогнало да се възстанови. И най-вече пасажът от текста, където се казва: „And sometimes I get nervous, when I see an open door.“

„Помня, че слушах тази песен на The Killers и в един момент си помислих – „По-добре да си стегна задника, да направя нов албум и да тръгна на турне“.