Soundtrack.bg

Нова стрийминг услуга се появява на хоризонта

HBO Max ще бъде името на стрийминг услугата на Warner Bros.

Човек би казал, че стрийминг платформите, които вече имаме, би трябвало да са достатъчни. Netflix, HBO GO, Amazon Prime, Hulu, вече очакваната Disney+ – броят им е наистина голям. Оказва се обаче, че явно никога не е достатъчно, защото Warner Bros. представиха своята собствената стрийминг услуга.

Вижте тук повече за Disney+ – амбициозната стрийминг платформа на Walt Disney.

Платформата ще носи името HBO Max, като тя ще слее в себе си съдържанието на някои от най-големите мрежи, които компанията вече притежава – HBO, DC Universe, Cartoon Network, TNT и други. HBO Max ще опита да изкуши феновете с някои наистина мащабни продукции, като се очаква новата услуга да дебютира през месец април следващата година.

От официалния трейлър на услугата виждаме, че част от платформата ще бъдат касови продукции като „Игра на тронове“ и „Приятели“. Освен това, феновете на комиксите ще могат да се радват на съдържание с марката DC. Такова например са продукции като Titans и Doom Patrol, а дори и Swamp Thing, макар изненадващото му спиране след само един сезон.

Новината за „Приятели“ идва съвсем скоро, след като стана ясно, че любимият на милиони ситком ще напусне Netflix, където в момента е достъпен за гледане.

Други известни продукции, които се очаква да бъдат налични в HBO Max, са „Малки сладки лъжкини“ и „Свежият принц от Бел Еър“.

Разбира се, една стрийминг платформа трудно би могла да бъде конкурентна и без оригинално съдържание. От Warner Bros. обещават HBO Max да предложи такова, което няма да бъде трудно, имайки предвид продуктивността на HBO в този аспект.

От зрителска гледна точка, конкуренцията между толкова много силни стрийминг платформи би трябвало да бъде добра за нас. Различните компании следва да се конкурират бясно помежду си, не само по отношение на цените на своите услуги, но и по качеството на тяхното съдържание.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.