Soundtrack.bg

Скалата искал Джейсън Момоа да му бъде “екранен брат”

Август наближава, а с него и премиерата на първия спиноф по хитовата поредица “Бързи и яростни”. Лентата е посветена на Хобс и Шоу – образи, които се появиха в последните филми от високоскоростната сага – и носи името… ами, “Хобс и Шоу”.

Няма как да останем безразлични към актьорския състав, в който освен Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън – Скалата, ще видим още Идрис Елба, а на финала ще се появи и самият Киану Рийвс. Оказва се обаче, че още един популярен актьор е можело да се присъедини към успешния франчайз, а именно Джейсън Момоа.

Актьорът, който нашумя с ролята си на Хал Дрого в “Игра на тронове” и Аквамен в едноименния филм на DC, е можело да бъде новото лице в поредицата, влизайки в ролята на брат на Хобс. Самият Дуейн Джонсън, цитиран от Insider, е искал това да се случи и е направил всичко възможно, но графикът на Момоа е бил прекалено запълнен, за да вземе участие в лентата.

И двамата обаче се надяват, че Момоа ще се присъедини към някоя от следващите продукции. Единственият проблем обаче е, че ролята на малкия брат на Хобс вече е заета. Това не значи обаче, че Аквамен няма да се появи като друг негов роднина, а защо не и отдавна изгубен брат. Това, разбира се, са само предположения и времето ще покаже дали някое от тях ще стане реалност.

По рано тази година в интервю за MTV Дуейн Джонсън заяви, че спинофът не предвещава края на поредицата. Той обясни, че плановете винаги са били вселената на “Бързи и яростни да расте и да се разширява”, така че нищо чудно да видим още някоя продукция, посветена на други от героите. Междувременно, през 2020 очакваме “Бързи и яростни” 9 да се появи на голям екран.

Припомняме ви, че преди броени дни се появи последен трейлър на “Хобс и Шоу”, който можете да видите в статията, която подготвихме тогава.