Soundtrack.bg

Марки Марк заменя Крис Евънс в екшъна Infinite

Марк Уолбърг се включва в актьорския състав на Infinite за сметка на Крис Евънс.

Холивудският ветеран Марк Уолбърг се сдоби с нова роля. Той ще замени Крис Евънс в изглеждащия интригуващо екшън Infinite, режисиран от Антоан Фукуа.

Още през месец февруари стана ясно, че Фукуа е избрал мистър Капитан Америка за участие в новия му проект. Евънс обаче ще трябва да пропусне участие в Infinite, тъй като натовареният му график не му го позволява. В момента той е твърде зает, снимайки се в проекта Defending Jacob, част от каталога на новата стрийминг платформа Apple TV.

Infinite е екшън, базиран върху романа The Reincarnationist Papers на Ди Ерик Майкранц от 2009 година. Книгата разказва за група от мъже и жени, които непрекъснато се прераждат век след век, за да се борят със зъл враг, целящ разрушението на света. По всичко изглежда, че бъдещето на планетата зависи и от мъж с шизофренични проблеми, който трябва да приеме факта, че неговите сънища са всъщност спомени от безброй предишни животи.

Режисьор на филма е Антоан Фукуа, който зад гърба си има успешни проекти от калибъра на „Тренировъчен ден“, „Великолепната седморка“, „Закрилникът“ и други. Можем само да се надяваме, че режисьорският талант на Фукуа, примесен с интригуващия сюжет на Infinite, ще доведе до едно вълнуващо филмово приключение.

Крис Евънс от своя страна е готов да отвори нова страница от своята актьорска кариера, след като ангажиментите му към Marvel официално приключиха. Дълго време той играеше ролята на Капитан Америка, но този му ангажимент вече е история след епичния „Отмъстителите: Краят“. Освен във вече споменатия Defending Jacob, Крис Евънс играе и в Knives Out на Райън Джонсън – режисьорът на епизод VIII от „Междузведни войни“, носещ името „Последните джедаи“. Там той си партнира с имена като Даниел Крейг, Майкъл Шанън, Джейми Лий Къртис и други. Този филм ще можем да гледаме по кината през ноември.