Soundtrack.bg

Финалният трейлър на „Хобс и Шоу“ е пълен с екшън

Финалният трейлър на „Хобс и Шоу“ ще ви подготви за предстоящия екшън.

Напълно бихме ви разбрали, ако кажете, че вече ви е леко втръснало от франчайза „Бързи и яростни“, който действително успя да оцелее доста време. По всичко изглежда обаче, че поредицата е далеч от своя финал. А скоро ще можем да видим и първия спиноф от вселената на „Бързи и яростни“ – „Хобс и Шоу“, главни действащи лица в който са Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм.

Ако сте гледали поне един филм от „Бързи и яростни“, то вероятно знаете какво да очаквате и от „Хобс и Шоу“. Казано накратко – още от същото. Още гледайки трейлъра, вероятно на няколко пъти ще си помислите, „Хей, как успяха да го направят това?“

Образите на Люк Хобс и Декърд Шоу вече са познати, защото сме ги виждали и преди. Те са „кръвни“ врагове, които обаче са принудени да обединят сили и да работят заедно, за да спрат, внимавайте – „кибер-генетично изменен“ враг, определен като „Черен Супермен“, в ролята на когото ще видим Идрис Елба. А залогът е наистина голям, защото това, с което разполага Брикстън (Елба), може завинаги да промени човечеството. С други думи, светът отново трябва да бъде спасяван, а сега всичко ще бъде в ръцете на Хобс и Шоу.

„Хобс и Шоу“ е режисиран от Дейвид Лийч, когото познаваме от работата му по продължението на „Дедпул“. В актьорския състав влизат още Ванеса Кърби, Хелън Мирън, Ейза Гонсалес и други.

„Хобс и Шоу“ ще дебютира на кино екраните в началото на месец август. Нека бъдем честни – филмът надали ще бъде сред кандидатите за „Оскар“, но пък и не е нужно. Понякога сякаш забравяме, че индустрията има нужда и от подобни продукции, които просто да ни позабавляват и да ни помогнат да разпуснем. „Хобс и Шоу“, а като цяло и поредицата „Бързи и яростни“, са именно примери за подобен тип продукции.