Soundtrack.bg

Салма Хайек води преговори с Marvel

Горещата Салма Хайек може да стане част от филмовата вселена на Marvel.

Още един от секссимволите на Холивуд може да се присъедини към един от следващите проекти на Marvel – „Вечните“ (The Eternals). След като Анджелина Джоли вече бе привлечена в продукцията, сега по нейните стъпки може да поеме и Салма Хайек.

„Вечните“ ще представи изцяло нови супергерои в кино вселената на Marvel. Те ще станат част от четвъртата фаза филми на компанията. Освен Анджелина Джоли, част от първия филм за „Вечните“ ще бъдат още Ричард Мадън („Игра на тронове“, „Бодигард“) и Кумаил Нанджиани („Силициевата долина“). Лентата ще разкаже за едни по-малко познати супергерои на Marvel, създадени от Джак Кърби през 70-те години на миналия век. Вечните са вечна раса, към която спада и големият злодей от „Отмъстители: Война без край“ и „Отмъстителите: Краят“ Танос.

Очаква се Анджелина Джоли да влезе в ролята на героинята Серси, докато Ричард Мадън би трябвало да изиграе ролята на Икарис. Тепърва ще разберем повече за тези герои, които са добре познати най-вече на хората, които редовно четат комиксите. Много са обаче феновете, които познават единствено филмите на Marvel. За тях Вечните ще бъдат едни съвсем нови супергерои, които тепърва ще разкриват възможностите си пред широката публика.

„Вечните“ ще дебютира на кино екран през следващата година, като режисьор на проекта е китайката Клои Жао. До този момент тя е режисирала само три пълнометражни филма – Songs My Brothers Taught Me от 2015, The Rider от 2017 година и Nomadland, който в момента е в етап на пост-продукция.

Тук можете да прочетете повече за плановете на Marvel за предстоящата четвърта фаза филми на компанията. След броени дни на голям екран ще излезе „Спайдър-мен: Далеч от дома“, в който отново ще видим Том Холанд в главната роля. Режисьор е Джон Уатс, а във филма участие взимат още Зендая, Джейк Джиленхол, Самюъл Джаксън и други.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY