Soundtrack.bg

Лейди Гага може да стане част от вселената на Marvel

Лейди Гага дебютира в света на Marvel?

След като дори бе номинирана за „Оскар“ за ролята си в супер успешния „Роди се звезда“, поп звездата Лейди Гага може да направи нова стъпка в своята актьорска кариера. Говори се, че тя може да вземе участие в третия „Пазители на галактиката“ на Marvel. Ако този слух се окаже истина, ще се стигне до интересен казус.

Според някои от изданията отвъд Океана, Лейди Гага е сред имената, които са спрягани за ролята на Лайла в „Пазители на галактиката“ 3. Тук любопитното е, че в случая Лайла е обектът на романтичен интерес от страна на миещата мечка Ракетата. Ракетата, от своя страна, е озвучаван от Брадли Купър – екранният партньор на Гага в „Роди се звезда“. Не е тайна, че относно двамата имаше слухове за възникнали чувства помежду им. Според някои, това е допринесло и за раздялата на Купър с руския модел Ирина Шейх.

Този слух все още няма каквото и да е потвърждение, като нищо чудно да не се стигне до нищо подобно. Определено обаче Лейди Гага би била едно интересно попълнение към кино вселената на Marvel.

„Пазители на галактиката“ 3 ще бъде един от филмите в предстоящата четвърта фаза на Marvel. Краят на третата фаза ще бъде сложен с предстоящия „Спайдър-мен: Далеч от дома“. Разбира се, големият финал на третата фаза на Marvel по-скоро бе епичният „Отмъстителите: Краят“, който се превърна и в най-печелившият филм на всички времена.

Режисьор на третия филм от „Пазители на галактиката“ отново ще бъде Джеймс Гън, който все пак бе върнат на работа след първоначалното си уволнение от Walt Disney. Гън бе освободен, след като изплуваха скандални негови туитове отпреди доста години.

Тук сме дискутирали какво вероятно следва за Marvel в четвъртата фаза на техните кино продукции.

„Спайдър-мен: Далеч от дома“ ще дебютира на кино екраните на 2 юли.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.