Soundtrack.bg

Korn обявиха нов албум и пуснаха първи сингъл от него

Ню метъл легендите Korn отново ни зарадваха с нова музика.

Едни от големите легенди на ню метъл жанра Korn обявиха името на своя 13-и студиен албум. Той ще се казва The Nothing и ще се състои от общо 13 нови композиции.

Нещо повече, бандата от Калифорния дори пусна първи сингъл от новия си проект. Тракът носи името „You’ll Never Find Me“ и ви предлагаме да го чуете още сега:

The Nothing ще излезе на 13 септември, като определено числото „13“ е често срещано в случая. Албумът следва The Serenity of Suffering от 2016 година.

Говорейки за новия албум на Korn, фронтменът на групата Джонатан Дейвис заяви: „Надълбоко, вътре в Земята живее изключителна сила. Много малко от нас са наясно с величината и важността на това място, където добро/зло, мрак/светлина, щастие/мъчение, загуба/печалба и надежда/отчаяние съществуват като едно, дърпащо ни във всеки един момент от нашите животи. Това не е нещо, което можем да изберем да направляваме, но по-скоро можем да осъзнаем това „присъствие“, което ни заобикаля с всяко наше дихание, сякаш сме наблюдавани във всеки един момент. Това е мястото, където черни и бели енергии се закачат за нашите души, оформяйки нашите емоции, решения, перспектива и цялото ни съществуване. Съществува чудновата и малка реалност, вътре в нашия водовъртеж, като това е единственото място, където балансът между тези динамични и поляризиращи сили съществува – където душата намира своето убежище. Добре дошли в… НИЩОТО.“

Освен това, Korn вече обявиха и плановете си за голямо турне в края на лятото, което те ще проведат заедно с Alice in Chains на територията на САЩ и Канада.

А ето и как изглежда траклистът на предстоящия The Nothing:

1. The End Begins
2. Cold
3. You’ll Never Find Me
4. The Darkness Is Revealing
5. Idiosyncrasy
6. The Seduction of Indulgence
7. Finally Free
8. Can You Hear Me
9. The Ringmaster
10. Gravity of Discomfort
11. H@rd3r
12. This Loss
13. Surrender to Failure